Băsescu: „Viorica Dăncilă, deşi cotată cu șanse zero, a ales să se bată până la ultimul glonţ, ceea ce arată un caracter puternic!”

Publicat in Politica 21 Noiembrie 2019 1611 ori
Google+ WhatsApp
Băsescu: „Viorica Dăncilă, deşi cotată cu șanse zero, a ales să se bată până la ultimul glonţ, ceea ce arată un caracter puternic!”
Băsescu: „Viorica Dăncilă, deşi cotată cu șanse zero, a ales să se bată până la ultimul glonţ, ceea ce arată un caracter puternic!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu suprinde din nou, considerând că președintele PSD, Viorica Dăncilă, „este vârful de calitate politică în PSD”, și a demonstrat asta prin faptul că a dus „o bătălie împotriva oricărei impresii, împotriva oricărei evaluări”, iar deși era cotată cu „șanse zero” pentru alegerile prezidențiale, a suprins prin faptul că a ales să se bată „până la ultimul glonţ, ceea ce arată un caracter puternic”.

„Dânsa (Viorica Dăncilă – n.r.) este singurul candidat al PSD-ului care nu pleacă din postura de favorit la câştigarea alegerilor şi asta i-a dat o amprentă aşa… eroică. Adică duce o bătălie împotriva oricărei impresii, împotriva oricărei evaluări, ceea ce este meritoriu, şi o duce hotărât, indiscutabil. E un candidat care, deşi este catalogat a avea şanse zero, totuşi se bate până la ultimul glonţ, ceea ce arată un caracter puternic”,

a afirmat Traian Băsescu, miercuri seară, într-o intervenţie la România TV.

Cu privire la soarta fostului premier Viorica Dăncilă în propriul partid dacă ar pierde alegerile, Traian Băsescu consideră că, înainte de orice critici la adresa lui Dăncilă, restul liderilor PSD, „vai de mama lor”, ar trebui „să fugă repede acasă să se uite oglindă, să vadă ce au făcut ei, ce a făcut femeia asta”.

„Eu cred că liderii PSD trebuie să se uite la câte procente au făcut la europarlamentare, pentru că a fost tot listă naţională şi să se uite câte procente va face doamna Dăncilă duminică şi pe urmă să fugă repede acasă să se uite oglindă, să vadă ce au făcut ei, ce a făcut femeia asta. (…) Ce să-i spună lui Dăncilă? «Noi am scos 20 la sută, dar tu, pentru că ai ajuns la 40, te radem!» (…) Acum, se pare că vârful de calitate politică în PSD este Viorica Dăncilă, că ceilalţi sunt vai mama lor. Daţi-mi al doilea lider după Dăncilă!”,

a mai spus Băsescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.