Klaus Werner Iohannis, un cetăţean care urăşte jumătate de ţară!

Publicat in Politica 19 Noiembrie 2019 8151 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Werner Iohannis, un cetăţean care urăşte jumătate de ţară!
Klaus Werner Iohannis, un cetăţean care urăşte jumătate de ţară!

Rodica Paraschiv
Deputat PSD Prahova

Klaus Werner Iohannis își încheie apoteotic mandatul la Palatul Cotroceni: declară răspicat și fără urmă de reținere că este în război cu o mare parte a românilor, cu milioanele de oameni care au votat Partidul Social Democrat!
“Suntem în război!”, a clamat Klaus Iohannis, cu o figură imobilă și plină de ură. Este de neconceput ca un simplu cetățean să facă aceste declarații extremiste, care incită la discriminare și la dușmănie. Pentru un președinte de stat aflat încă în funcție, chiar și într-o campanie electorală în care le cere românilor să îl mai trimită încă o dată la Cotroceni, asemenea cuvinte nu pot să nu ne ducă cu gândul la înfiorătoarea perioadă a totalitarismului!
Klaus Iohannis urăște jumătate din propria țară, le declară război românilor care nu l-au ales, românilor care nu fac parte din Guvernul său sau din Partidul său!

Alegerile, ca și dezbaterile dintre candidați, din campaniile electorale, ar trebui să fie expresia democrației, a dreptului cetățenilor unui stat democratic să se prezinte la vot în cunoștință de cauză.
Și aici, Iohannis dezbate cu el însuși și cu clica sa de susținători! Ce denotă această incapacitate a cetățeanului Klaus Werner Iohannis de a înțelege una dintre cutumele democrației? Este mai apropiat de dictatură decât de democrație? Ura viscerală pe care o emană la fiecare discurs, în fața celor care îl aprobă, deja doar cu jumătate de gură, este sentimentul profund al cetățeanului Iohannis.


Un cetățean care dorește să ajungă să conducă, din nou, pentru cinci ani, România! Un personaj care aruncă România în haos, care declară război așa cum inspiră, care aruncă cu săgeți otrăvite așa cum expiră!
Klaus Iohannis nici măcar nu încearcă să ascundă înverșunarea bolnăvicioasă cu care respinge milioanele de români care cred în social-democrație!


Ne dorim un asemenea președinte? Ne dorim să continue dezbinarea, ura, incitarea cu care ne-a invadat Klaus Werner Iohannis, în mandatul pe care îl încheie?
Eu nu îmi doresc un asemenea șef de stat. Și cred că, la fel, mulți dintre dumneavoastră! Vreau ca România să fie condusă de un cetățean adevărat al acestei țări, care își iubește poporul și care răspândește bunătate și unitate, nu ură și dezbinare!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.