Unde esti tu, "Portocalã"? NASA investighează prima infracțiune comisă în spațiu

Publicat in Politica 24 August 2019 876 ori
Google+ WhatsApp
Unde esti tu, "Portocalã"? NASA investighează prima infracțiune comisă în spațiu
Unde esti tu, "Portocalã"? NASA investighează prima infracțiune comisă în spațiu

NASA investighează o acuzație potrivit căreia o astronaută a accesat de la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS) contul bancar al soției sale – de care s-a despărțit în 2018 -, într-un dosar ce ar viza prima infracțiune comisă în spațiu, informează BBC, citat de Agerpres.

Astronauta Anne McClain recunoaşte că a accesat acel cont bancar de la bordul ISS, însă spune că asta nu înseamnă că ar fi comis o infracțiune, relatează The New York Times. Fosta ei soție, Summer Worden, ar fi depus o plângere oficială la Federal Trade Commission.

Ce voiam noi sa va spunem de fapt e ca NASA nu prea le are cu "paradeala" si o sa le ia mult si bine pana cand or sa demonstreze vinovatii si or sa bage la puscarie "penalii". Daca ar fi fost Portocala procuror la NASA? Cat de simplu s-ar fi inchis cazul? Ia imaginati-va doi-trei martori acoperiti, descoperiti si iar acoperiti, un denuntator Serghei Petrus care a asistat la toata scena ascuns dupa un colt pe orbita si niste liste cu semnaturi primite prin satelit de la martieni. Tac-pac, nici n-apucau vinovatii sa inteleaga ce i-a lovit!

Sigur, chiar daca astronauta ar fi iesit vinovata, la puscarie s-ar fi dus Sebi Ghita. Marele fetish al lui Portocala. Ca doar asta mai lipsea ca sa-l "arda ca pe soareci": un dosar cu acuzatii din spatiu. Pana una alta, Zdreanta merge la puscarie! Portocala, te-am pupat intergalactic!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.