Primarul PSD din Comarnic, laudat pentru initiativa introducerii vinietei pentru soferii din Bucuresti

Publicat in Politica 21 August 2019 2732 ori
Google+ WhatsApp
Primarul PSD din Comarnic, laudat pentru initiativa introducerii vinietei pentru soferii din Bucuresti
Primarul PSD din Comarnic, laudat pentru initiativa introducerii vinietei pentru soferii din Bucuresti

Sorin Popa, edilul localitatii prahovene Comarnic, a starnit un val de reactii pozitive dupa anuntul potrivit caruia soferii bucuresteni ar putea fi nevoiti sa achite o taxa de vinieta pentru tranzitarea orasului.

Primarul Sorin Popa a declarat ca va incerca sa gaseasca o metoda prin care taxa sa fie aplicata in mod legal, scopul introducerii vinietei fiind acela al reducerii gradului de poluare pe raza localitatii. ”Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, ne-a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

Ideea a pornit de la primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a declarat ca va lua masuri in urma carora soferii din provincie vor putea intra in Bucuresti numai daca vor avea rovinieta. La momentul anuntului, pe retelele de socializare s-a iscat o adevarata revolta la adresa edilului Capitalei, prahovenii fiind primii care au cerut o masura similara fata de soferii bucuresteni.

Anuntul primarului din Comarnic a venit, se pare, la fix. Sute de comentarii pozitive au fost lasate pe pagina noastra de Facebook, in dreptul articolului "Primaria Comarnic introduce viniete pentru bucuresteni". Comentariile pot fi accesate aici

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.