Un bolnav psihic conduce România? Iohannis, stană de piatră la Constanța în timp ce un militar leșina în spatele său

Publicat in Politica 16 August 2019 4338 ori
Google+ WhatsApp
Un bolnav psihic conduce România? Iohannis, stană de piatră la Constanța în timp ce un militar leșina în spatele său
Un bolnav psihic conduce România? Iohannis, stană de piatră la Constanța în timp ce un militar leșina în spatele său

Majoritatea telespectatorilor care au privit festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța au fost șocați de lipsa reacției președintelui Klaus Werner Iohannis la suferința unui militar american, leșinat lângă pupitrul de la care își citea fițuicile plăvanul de la Cotroceni. Cele întâmplate nu l-au afectat pe individul care spunea în anul 2014 că unii au investit în copii, în timp ce el a fost interesat de achiziționarea a cât mai multe imobile și de o carieră poltică.

Mai rar atâta nesimțire ca la robotul ruginit. Leșină un militar la doi metri de el și androidul citește mai departe, cu aceeași intonație caraghioasă și străină de limba română, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic! Orice om normal și-ar fi întrerupt discursul și s-ar fi interesat de soarta militarului, mai ales că era un străin, soldat în trupele de ocupație ale „partenerului”.

Întreb și vă întreb, deoarece la acest individ problema este mult mai gravă decât lipsa empatiei, Klaus Werner Iohannis este un om normal din punct de vedere psihic?

       Pe Iohannis l-a verificat la modul serios vreun medic psihiatru? 

Un comentariu al unui utilizator de Facebook exprima, in opinia noastra, cam tot ce era de spus despre Iohannis si caracterul acestui sef de stat:

"Un BOLOVAN de nesimtire si aroganta care vrea doar sa se simta confortabil. Un om, militar american dar nu conteaza asta, era un om, lesina langa el si el nici nu clipeste. Continua sa citeasca de pe foile alea textul scris cu siguranta de altcineva, probabil nervos ca ii incurca cineva discursul, ca ii strica momentul de glorie. Sigur responsabilul de la SPP al evenimentului va fi sanctionat ca nu a luat masuri sa nu lesine nimeni in timp ce silabiseste el cuvintele alea de pe foaie. Credeti ca daca ar fi lesinat o femeie, un batran sau un copil s-ar fi comportat altfel? Credeti ca daca o parte din poporul roman ar fi in dificultate (dezastru natural, ceva) ar reactiona altfel? Ar iesi de la Cotroceni daca nu au fi plecat intr-una din multele lui vacante si ar spune ca urmareste cu atentie si ingrijorare cum PSD-ul cel rau nu face si nu drege, ca daca era Guvernul lui de dreapta in Romania era Raiul pe Pamant. Nimic util, nimic contructiv doar nepasare, aroganta si cautare disperata de confort propriu."

     Incidentul de la Constanța nu putea să treacă fără ieșirea la rampă a penalului și impostorului Virgil Guran, vicepreședinte PNL și permanent „avocat” din oficiu al jupânului de la Cotroceni. Penalul cu cazier i-a luat apărarea robotului, susținând ca neghiobul că acesta nu a văzut leșinul militarului aflat la doi metri de el și nici toată vânzoleala determinată de eveniment, inclusiv roiul de ambulanțieri care au eludat protocolul trecând în fugă pe lângă plăvanul ce-și citea cuvântarea poticnită la pupitru. Nu este prima dată când acest „lup moralist”, penal și nebun cu acte, neagă evidențele,  susținând cu încăpățânarea nătărăului propriul său „adevăr”, văzut doar de el, Guran Buricul Universului!

sursa: http://www.justitiarul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.