PTIU, DRACE! – Iata devastatoarele poze care atesta ca procurorul PJ Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care l-a pazit toata noaptea pe asasinul Gheorghe Dinca, in orele cand ascundea cadavrele, este un activist #rezist

Publicat in Politica 30 Iulie 2019 3241 ori
Google+ WhatsApp
PTIU, DRACE! – Iata devastatoarele poze care atesta ca procurorul PJ Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care l-a pazit toata noaptea pe asasinul Gheorghe Dinca, in orele cand ascundea cadavrele, este un activist #rezist
PTIU, DRACE! – Iata devastatoarele poze care atesta ca procurorul PJ Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care l-a pazit toata noaptea pe asasinul Gheorghe Dinca, in orele cand ascundea cadavrele, este un activist #rezist

Lumea Justitiei va prezinta in exclusivitate un set de fotografii zdrobitoare care demonstreaza ca incompetentul procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal Cristian Ovidiu Popescu(foto 1) – care, potrivit rapoartelor Ministerului de Interne, nu a permis intrarea politistilor in casa ororilor criminalului Gheorghe Dinca pana la ora 6 dimineata – este un element #rezist, dintre cei care paraziteaza magistratura si care afecteaza grav increderea cetatenilor in actul de justitie.


Admirati mai jos o serie de imagini cu procurorul Cristian Ovidiu Popescu in compania activistilor din justitie, cu legaturi cu ONG-urile finantate din strainatate sau de fundatiile lui George Soros, ori cu ONG-urile de apartament pe care cativa magistrati cu agende #rezist le-au creat in ultimii ani pentru a submina autoritatea asociatiilor profesionale de breasla de traditie din sistemul judiciar (AMR si UNJR).

In pozele de mai jos, il puteti vedea pe procurorul Cristian Ovidiu Popescu (pe care tot sistemul #rezist din magistratura incearca sa-l acopere pentru modul in care a condus ancheta din ziua si noaptea in care minora de 15 ani Alexandra Macesanu a fost ucisa, iar cadavrul ei a fost facut disparut) in compania mai multor personaje cunoscute ca lideri #rezist in magistratura, dupa cum urmeaza:

judecatorul Cristi Vasilica Danilet, de la Tribunalul Cluj (fost consilier al Monicai Macovei, fondator al mai multor ONG-uri care nu sunt asociatii de breasla ale magistratilor), recunoscut ca fiind finantat oficial de Fundatia Soros pentru publicarea unor carti. Danilet si-a castigat renumele de cel mai mare instigator al magistratilor impotriva unor membri ai CSM si impotriva actualei guvernari, in special contra legilor justitiei si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (infiintata prin lege), in conditiile in care magistratii sunt obligati sa se supuna legii, prin Constitutie;

procurorul Bogdan Ciprian Pirlog, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, alt activist #rezist care a deschis de capul lui dosarul impotriva jandarmilor care au oprit lovitura de stat din 10 august 2018, cand grupuri violente au vrut sa patrunda cu forta in cladirea Guvernului. Pirlog este un procuror care a vrut sa fie seful SIIJ, dar a picat cu nota 3,25 la examen, iar de atunci incoace tipa ca sectia trebuie desfiintata, mai ales de cand a devenit obiectul mai multor actiuni disciplinare promovate de Inspectia Judiciara, aflate in prezent pe rolul CSM;

procuroarea DNA Carmen Alexandra Lancranjan, zisa „Veverita”, care a infiintat la randul ei ONG-uri ce au colaborat cu structuri externe, precum si cu entitatile lui Vasilica Danilet. Lancranjan este cunoscuta la randul ei ca o adversara a legilor justitiei, in conditiile in care instrumenta dosarele lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, partid ale carui initiative le critica. Lancranjan se lauda public cu faptul ca pe cand studia Dreptul a picat „cu brio” la disciplina Drepturile Omului, intrucat – potrivit propriilor ei cuvinte – „mi se parea absolut plictisitoare si anosta materia” (click aici pentru a citi). „Veverita” apare in multe imagini alaturi de macovistele Cristina Guseth de la Freedom House, fosta ministresa a Justitiei Raluca Pruna si propagandistele sistemului Andreea Pora si Sabina Fati (foto 2);


procurorul Claudiu Sandu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, cel care a tinut 5 luni in arest preventiv un inculpat, pentru ca apoi sa fie nevoit sa claseze dosarul din lipsa de probe (click aici pentru a citi).

La protestele #rezist de pe scara Palatului de Justitie (care au fost mai multe la numar), a participat inclusiv seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ, procurorul Romulus-Dan Varga, cel care saptamana trecuta a fost trimis la Caracal, chipurile sa cerceteze daca procurorii au respectat procedurile in cazul Alexandrei. Acolo, in judetul Olt, multimea furioasa l-a huiduit vehement pe procurorul Varga cand acesta a incercat sa faca pe aparatorul anchetatorilor (foto 3).


Nu comentam mai multe, ci ii lasam pe cititori sa analizeze imaginile de mai jos, care vorbesc de la sine despre cine este este procurorul #rezist Cristian Ovidiu Popescu. Sa inteleaga o tara intreaga cui i se ia azi apararea!

Amintim ca protestul din 16 septembrie 2018 a fost unul nelegal, de care conducerea Curtii de Apel Bucuresti s-a delimitat prin urmatorul comunicat (vezi facsimil):

Nu a existat un acord din partea institutiei noastre si nici o notificare prealabila sau informare cu privire la intentia de organizare a acestui protest, desi consideram ca acestea ar fi fost necesare, data fiind afectarea imaginii acestei instante. (...) Conducerea Curtii de Apel Bucuresti se delimiteaza de astfel de manifestari si subliniaza necesitatea adoptarii de catre judecatori a unei conduite responsabile in limitele stabilite prin Statutul profesiei si normele deontologice in vederea respectarii principiului separatiei puterilor in stat si al echilibrului intre acestea. (...) Institutia noastra nu a avut nici o implicare in organizarea acestui eveniment, iar participarea unor colegi judecatori, in majoritate de la alte instante decat Curtea de Apel Bucuresti, trebuie sa fie asumata de catre fiecare dintre acestia”.

MAI MULTE IMAGINI AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.