S-a prins si Cristian Tudor Popescu, intr-un final: "Socotelile pe care le face USR sunt josnice"

Publicat in Politica 31 Mai 2019 675 ori
Google+ WhatsApp
S-a prins si Cristian Tudor Popescu, intr-un final: "Socotelile pe care le face USR sunt josnice"
S-a prins si Cristian Tudor Popescu, intr-un final: "Socotelile pe care le face USR sunt josnice"

Opoziţia nu este în stare să se bată cu un partid decapitat şi năucit, a afirmat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a făcut un tablou al acţiunilor Opoziţiei din ultimele zile, de după alegerile europarlamentare şi a criticat declaraţiile venite de la PNL şi de la USR.

„Pleacă PSD-ul şi cine vine? Mi-am dorit enorm ca Dragnea să dispară din peisaj. Pentru că nu am vrut să mai văd antioccidentalismul, antieuropenismul dement şi modul în care a fost mutilată justiţia în aceşti ani. Odată ce s-au stopat aceste două procese, pentru moment, că nu ştiu ce se va întâmpla în continuare, eu sunt mai liniştit”, a spus gazetarul.

El a adăugat însă că nu îşi face iluzii privind „lumina care vine de la PNL, USR, PLUS, UDMR” şi a explicat de ce.

„Absurdul e şi de o parte, şi de cealaltă. Domnul Orban reproşează USR – PLUS, lui Barna şi lui Cioloş, că de ce au anunţat că vor un candidat separat la prezidenţiale. E absurd. De ce să nu aibă un candidat? E vorba de candidat la preşedinţie. Îşi pot pune candidatul lor, au tot dreptul, au 21 de procente, sunt două tururi. Ce problemă e dacă intră în turul 2 domnul Iohannis cu cineva de la USR-PLUS?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.