Dobre a "negociat" cu Veolia pana a reusit sa scumpeasca gigacaloria. Vom plati 402 de lei, in loc de 237 lei

Publicat in Politica 25 Aprilie 2019 848 ori
Google+ WhatsApp
Dobre a "negociat" cu Veolia pana a reusit sa scumpeasca gigacaloria. Vom plati 402 de lei, in loc de 237 lei
Dobre a "negociat" cu Veolia pana a reusit sa scumpeasca gigacaloria. Vom plati 402 de lei, in loc de 237 lei

Primarul Adrian Dobre a reusit performanta de a "rezolva cu succes" si problema termiei. Vom plati 402 lei pentru gigacalorie, in loc de 237 de lei, tariful actual. Desigur, aceasta scumpire nu se putea realiza inainte ca edilul sa se bata cu pumnul in piept ca va tine partea ploiestenilor in negocierea cu Veolia si fara a-ia cuza pe consilierii PSD-ALDE ca tin cu operatorul in defavoarea cetatenilor.

Desigur, noi am anuntat inca de la primele discutii privind termoficarea Ploiestiului, cand l-am suspectat pe Dobre ca joaca la cacealma, ca nu are niciun plan pentru reducerea tarifului la gigacalorie si ca urmareste doar denigrarea opozitiei politice in spatiul public folosind un subiect sensibil. Astazi a venit si confirmarea. 

La mai putin de o săptămână până la expirarea contractului de concesiune privind termoficarea Ploieştiului, ANRE a emis avizul pentru noua formă de calcul, dar cel mai important şi-a dat acordul pentru tariful de referinţă solicitat de cei de la Veolia.

Conform observatorulph.ro,  tariful de referinţă ce se va aplica în noua formulă de calcul este de 336,82 ron + tva/ Gcal, având în vedere ca prin avizul său, ANRE specifica că tariful de referinţă pe care l-a aprobat nu conţine marja de maxim 5%.

Astfel, primarul Adrian Dobre reuşeşte să falimenteze ploieştenii care locuiesc la bloc, transformând facturile într-unele cu adevărat insuportabile pentru buzunarul unui pensionar sau al unui salariat simplu.

Astazi, Consiliul Local şi Judeţean se vor întruni în sesiuni extraodrdinare pentru a finaliza acordul de prelungire a contractului.

Totuşi, Veolia a avertizat ca autorităţile locale trebuie să îsi respecte toate promisiunile asumate pentru ca acest acord să intre în vigoare, şi anume aprobarea recuperării rattrapage-ului şi asigurarea echilibrului contractual pe parcursul celor 3 ani de prelungire.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.