Vin vremuri grele pentru politistul TOMA Ciprian de la DNA Ploiesti

Publicat in Politica 04 Aprilie 2019 1043 ori
Google+ WhatsApp
Vin vremuri grele pentru politistul TOMA Ciprian de la DNA Ploiesti
Vin vremuri grele pentru politistul TOMA Ciprian de la DNA Ploiesti

Scriam AICI despre abuzurile pe care politistul judiciar Ciprian TOMA le-a savarsit alaturi de gasca de infractori coordonata de Lucica Onea, la DNA Ploiesti, iar la final, cititorii nostri au raspuns la un sondaj cu privire la motivele care l-au determinat pe Toma sa fie complicele paraditorilor.

Majoritatea celor care au participat la sondaj sunt de parere ca politistul TOMA a actionat la comanda sefilor, insa au fost si respondenti care considera ca acesta a savarsit toate abuzurile din proprie initiativa, pentru a se remarca profesional sau pentru obtinerea unor avantaje.

Cu siguranta ca exista multe persoane care il cunosc pe Ciprian Toma si care pot oferi informatii legate de activitatea sa la DNA Ploiesti, motiv pentru care redactia noastra solicita acelora dintre dumneavoastra care detin informatii sa ne trimita un email la redactie ([email protected]) cu detalii despre cum actiona politistul, pentru a descoperi daca Toma a fost doar o victima a sefilor Onea, Savu etc sau are o vina mult mai mare decat aceea de a fi un angajat supus, umil si slab de caracter.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.