Manipulare ieftina! PNL moare de grija intereselor straine si minte cu mult tupeu pe marginea unui subiect sensibil

Publicat in Politica 11 Februarie 2019 1256 ori
Google+ WhatsApp
Manipulare ieftina! PNL moare de grija intereselor straine si minte cu mult tupeu pe marginea unui subiect sensibil
Manipulare ieftina! PNL moare de grija intereselor straine si minte cu mult tupeu pe marginea unui subiect sensibil

Manipulare oribila, marca PNL! Proiectul de buget conceput de Guvernul PSD-ALDE naste nemultumiri in randul corporatistilor si slujitorilor intereselor straine, iar PNL si-a luat calitatea de avocat al firmelor care se imbogatesc pe spatele romanilor. Faptul ca angajatii multor societati straine sunt platiti cu salariul minim pe economie si obligati sa-si petreaca peste 10-12 ore la locul de munca se traduce, ulterior, intr-un profit urias. Din pacate, acest profit nu ajunge sa fie impozitat in Romania, ci este scos din tara prin off-shore-uri sau se inregistreaza direct la firmele-mama, in tarile vestice.

La fel cum s-a intamplat si in cazul abuzurilor pe care bancile le-au facut ani la rand jecmanind romanii prin creditele cu dobanzi uriase, iar exemplele sunt multe.Toate aceste devoalari au creat panica in randul PDL-istilor- transformati astazi in mari liberali, cei care s-au vandut pe bani multi strainilor si intereselor acestora.

E de inteles de ce astazi proiectul de buget a creat panica in randul servitorilor acestui sistem financiar underground, bazat si crescut pe munca si banii romanilor, iar PNL, prin intermediul retelelor de socializare, face exact ce este platit sa faca: manipuleaza intr-un mod oribil, prezentand cifre false si ipoteze nereale, pentru a crea isterie si nemultumiri in randul electoratului. Remarcam, totodata, ca PNL a intrat deja in campanie, inclusiv in teritoriu, unde tot mai multi primari obscuri au ajuns sa fie invitati in platourile televiziunilor aservite multinationalelor si serviciilor. Un exemplu ar fi chiar primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, care a inceput sa se creada un important luptator anti-coruptie. In realitate, Dobre, ca si alti primari PDL din tara, nu reprezinta decat o rotita dintr-un sistem care fierbe cu disperare de grija averilor strainilor.

Despre manipularile oribile sponsorizate de afaceristi dubiosi si prezentate ca venind din partea opozitiei, a atras atentia si filiala judeteana a PSD Prahova, care a facut un sumar al ultimelor minciuni PDL-iste:

  • PNL a făcut mare tam-tam pe urma unui vot în Senat prin care o propunere de majorare a alocaţiilor pentru copii a fost respinsă. Atragem atenţia că votul final aparţine Camerei Deputaţilor, iar demersul PNL este pur electoral, sfidător la adresa bunului simţ şi inteligenţei alegătorilor care nu uită şi nu iartă derapajele guvernărilor de dreapta.

▶️Ce nu spune PNL este faptul că PSD a dublat, practic, alocaţiile pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei, în 2015. Dacă ţineau atât de mult la acest lucru, de ce nu au făcut asta cei din PDL cât au fost la putere, vopsiţi acum în mari liberali? Nu doar că nu au majorat alocaţiile, ci doreau să le şi impoziteze, aşa cum au făcut cu pensiile.
➡️Cât despre salarii, ştim cu toţii câţi oameni au avut de suferit de pe urma măsurilor de reducere drastică a acestora în vremea guvernării Boc-Băsescu. Cum însă liberalii nu puteau veni acum cu propuneri de majorare a salariilor şi pensiilor (salarii şi pensii pe care PSD le-a majorat deja substanţial), oamenii lui Ludovic Orban s-au orientat către alocaţia pentru copii într-un demers profund politicianist şi menit să agite spiritele, doar-doar vor ciupi câteva voturi din partea stângă a eşicherului politic!
➡️Încă din luna august 2018 se ştia că proiecţia bugetară prevedea creşterea veniturilor din salarii prin majorarea salariului minim, iar PNL s-a trezit să facă un joc politicianist pe alocaţiile copiilor de abia în ianuarie 2019.
➡️În plus, PNL dezinformează că nu sunt bani pentru persoanele cu handicap şi pentru copii, dorind să creeze panică, să provoace neîncredere.

  • Miniciunile PNL nu sunt însă susţinute de datele statistice reale care indică o creştere economică solidă.
  • PSD este preocupat permanent de creşterea nivelului de trai al cetăţenilor, iar toate măsurile luate în ultima vreme sunt tocmai în această direcţie.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.