Sedinta la OFSD Prahova

Publicat in Politica 28 Ianuarie 2019 Actualizat: 28 Ianuarie 2019 1257 ori
Google+ WhatsApp
Sedinta la OFSD Prahova
Sedinta la OFSD Prahova

Astazi, la sediul PSD Prahova, a avut loc o sedinta a Organizatiei de Femei a partidului, la care au participat presedintele OFSD Prahova, Fabioara Ionescu, deputatul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Ludmila Sfirloaga, consilierul judetean si presedinte OFSD Ploiesti, Carmen Dumitru, dar si alte reprezentante de seama ale OFSD.

In cadrul intalnirii, social-democratele au discutat pe marginea alegerilor din Parlamentul European, accentul fiind pus pe egalitatea intre sexe in cadrul institutiei si imbunatatirea imaginii judetului in fata omologilor straini.

"Organizatia Femeilor Social Democrate din Prahova a fost si este intotdeauna aproape de cetateni, sustine lupta impotriva abuzurilor si luptam impreuna ca Romania sa fie a romanilor !",a declarat Laura Moagher, la finalul intalnirii.

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.