Viceprimarul Ganea, hotarat sa demaste tupeul si minciuna primarului Dobre. Iata noua postare a lui Cristi Ganea

Publicat in Politica 12 Decembrie 2018 1880 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Ganea, hotarat sa demaste tupeul si minciuna primarului Dobre. Iata noua postare a lui Cristi Ganea
Viceprimarul Ganea, hotarat sa demaste tupeul si minciuna primarului Dobre. Iata noua postare a lui Cristi Ganea

Viceprimarul Cristian Ganea si-a propus sa nu mai asiste pasiv la incercarile primarului Adrian Dobre de a dezinforma ploiestenii. Ba mai mult, Ganea promite ca va devoala fiecare minciuna a edilului-sef, pentru ca cetatenii sa poata avea ambele perspective ale disputei, pentru a trage singuri concluziile.

Dupa ce PNL, printr-o postare pe Facebook, l-a ridicat in slavi pe Dobre, incercand sa-l scoata basma-curata in subiectul majorarii taxelor pentru locurile de parcare, viceprimarul Ganea a intervenit rapid, tot pe Facebook, incercand sa ofere dovezi ale faptului ca Dobre se afla in campanie electorala si nimic mai mult.

Mesajul lui Ganea contine atacuri directe la primar si vizeaza modul in care Dobre, la fiecare discutie importanta, isi sfideaza echipa din Primarie, evita consultarile, se comporta ca un stapan pe mosie, toate pentru a putea iesi public, a doua zi, cu acuzatii.

Iata mesajul postat in aceasta seara de Cristi Ganea:

Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa ajunga la dumneavoastra adevarul. Sunt extrem de deschis si imi doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa poata concluziona in baza unor informatii reale. Astazi, primarul Adrian Dobre a aruncat o noua fumigena, tocmai pentru a masca incapacitatea dovedita pe care o are in a manageria aceasta urbe. Iata cum Dobre, probabil din disperare, a inceput sa arunce in spatiul public informatii eronate, ba mai mult, calomnii la adresa mea. Si in timp ce in primarie, Dobre nici nu ma cheama la sedinte sau intalniri, dar nici nu se consulta cu mine sau cu viceprimarul Pana in luarea deciziilor, pe retelele de socializare, Dobre este extrem de virulent si ”curajos”. Subiectul de astazi este modificarea tarifelor de parcare in Ploiesti. Dobre a declarat, cu un tupeu greu de imaginat, ca proiectul de hotarare de consiliu initiat de mine este : ”o incercare de a acoperi incompetența și reaua intenție a directorilor numiți politic de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local”.
Domnule primar, acest proiect are la baza munca mai multor specialisti in ceea ce priveste fluidizarea traficului in municipiu. Nu va bateti joc de oamenii care chiar muncesc si cauta solutii pentru acest oras sufocat.
Probabil Dobre incearca cu aceste declaratii ”spumoase”, dar total false, sa ii faca pe ploiesteni sa uite. Ce? Pai sa uite toate gafele, esecurile si lipsa de implicare a primarului Dobre. Sa uite ca autobuzele cu care s-a laudat edilul au defectiuni, sau ca nu a fost capabil sa asigure in plina vara dezinsectia in Ploiesti. Sau sa uite ca nu a fost in stare sa gestioneze toate problemele reale ale orasului. Pobabil ca Dobrea vrea sa se si razbune pentru ca am refuzat sa particip la incercarea lui de a majora taxele si impozitele in oras. Ii cer public primarului Dobre sa faca acuzatii doar cand are si dovezi in acest sens. In rest, toate incercarile lui de a ma discredita, in rezerv dreptul de a le demonta cu argumente pertinente. PS: Daca Adrian Dobre era intr-adevar preocupat de subiectul parcarilor, ne chema la discutii. Dar Dobre este preocupat strict de campania sa electorala. Asa a inteles acest primar ca se conduce un oras: pe Facebook. Din acest motiv nu il veti vedea niciodata PE TEREN!

Oricat de impartiala, presa locala cunoaste foarte bine faptul ca Adrian Dobre putea discuta despre problema majorarii taxei de parcare in cadrul sedintei de Consiliu Local. La fel de bine, ar fi putut sa isi manifeste grija si procuparea in momentul 0, al conceperii acestui proiect de hotare, inainte ca noile tarife sa ajunga la presa. In realitate, Adrian Dobre a asteptat sa vada reactiile ploiestenilor, pe Facebook, actionand in consecinta, urcandu-se pe valul de indignare al oamenilor fata de noile scumpiri. 

Desigur, se mai pune si problema reducerii numarului mare de masini care ocupa centrul orasului, asa cum se intampla in toate tarile civilizate (in unele dintre ele, taxele sunt atat de mari incat soferii evita complet centrul orasului), dar si a poluarii. Niciuna dintre tarile civilizate, dupa cum spuneam, nu a gasit o metoda-minune, singura varianta ramanand suprataxarea zonelor care se doresc a fi decongestionate.

Iata mesajul lui Dobre, de la care a pornit intregul scandal:

Este inadmisibil să taxăm cetățenii pentru a acoperi incompetența și reaua intenție a directorilor numiți de majoritatea PSD – ALDE!

Zilele trecute, PSD, prin intermediul viceprimarului Cristian Mihai Ganea, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local care prevede majorarea taxei de parcare pe teritoriul municipiului Ploiești până la 5 lei/oră.

Imediat după ce a luat cunoștință de intenția consilierilor PSD susținuți de cei de la ALDE, împreună majoritari în Consiliul Local, primarul Adrian Dobre luat o atitudine tranșantă: nu se impune o astfel de măsură la Ploiești!

Chiar dacă sunt minoritari în Consiliu, primarul și consilierii PNL a anunțat că se vor opune prin toate mijloacele adoptării unei astfel de hotărâri care nu are niciun fundament, nicio logică.”Este inadmisibil să taxăm cetățenii pentru a acoperi incompetența și reaua intenție directorilor numiți politic de majoritatea PSD – ALDE din consiliul local. Cum să le cerem oamenilor bani în plus pe parcare când nu au fost capabili să ofere un minimum de infrastructură decentă, un minimum de condiții pentru parcările din oraș?Atât eu, cât și colegii mei consilieri, ne vom opune categoric acestei aberații. Nu putem să continuăm să acoperim la nesfârșit incompetența și reaua intenție a unora, prin aplicarea sau majorarea de taxe. Îl somez pe viceprimarul Cristian Ganea și pe majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local să retragă proiectul”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.