Delegatie a AE3R Ploiești – Prahova, prezenta la Salonul International POLLUTEC, la Lyon

Publicat in Politica 27 Noiembrie 2018 1185 ori
Google+ WhatsApp
Delegatie a AE3R Ploiești – Prahova, prezenta la Salonul International POLLUTEC, la Lyon

In perioada 27-30 noiembrie, la Lyon-Franta, se desfasoara Salonul international de echipamente, tehnologii si servicii pentru mediu, prin care se urmareste identificarea si dezvoltarea sistemelor moderne de combatere a poluarii.

La eveniment este prezenta si o delegatie a AE3R Ploiești – Prahova, condusa de ing. Mircea Cosma, din care fac parte edilii comunelor Plopu, Magurele si Lipanesti, pe raza carora se afla in derulare lucrari de canalizare si statii de epurare.

De asemenea, viceprimarul Ploiestiului Cristian Ganea conduce o echipa care va participa, la Lyon, la sectiunea dedicata oraselor durabile. Din delegatie mai face parte si un tanar student de la Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti, Eduard Balanescu - anul III Foraj. Eduard a avut o iterventie curajoasa in plenul deschiderii targului de la Lyon, legata de poluarea istorica a terenurilor petroliere din Prahova.

Timp de doua zile se vor mai vizita pavilioanele de eficienta energetica, industrie durabila, canalizari insulare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.