Prahoveanul Laurentiu Rebega, mesaj ferm: Nu tremur de frica UE

Publicat in Politica 29 Octombrie 2018 566 ori
Google+ WhatsApp
Prahoveanul Laurentiu Rebega, mesaj ferm: Nu tremur de frica UE
Prahoveanul Laurentiu Rebega, mesaj ferm: Nu tremur de frica UE

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a dat astăzi un mesaj ferm împotriva Rezoluției privind statul de drept în România, care va fi votată pe 14 noiembrie în Parlamentul European. ”Recunosc că, deși nu-mi place situația, NU TREMUR DE FRICA UE ȘI NU VOI VOTA ACEASTĂ REZOLUȚIE! Rolul rezoluțiilor adoptate de PE este de a atenționa public un stat membru UE asupra unor derapaje sau abateri de la principiile și valorile Uniunii Europene. Și cam atât”, spune Rebega pe pagina sa de socializare.

Europarlamentarul Pro România crede că este ”regretabil că Bruxelles-ul consideră că România trebuie adusă pe drumul cel bun, alături de Ungaria și Polonia, deși situațiile nu au nimic în comun. Mai mult, o astfel de abordare nu face altceva decât să adâncească fisura dintre Est și Vest și, inevitabil, să „justifice” îndepărtarea de Bruxelles”.

Mai mult, Rebega consideră că, în cazul României, ”pe lângă faptul că este nedrept și inutil, votul este o greșeală politică. Această rezoluție nu are finalitate, pare să fie împotriva unei guvernări toxice, și face parte doar dintr-o încordare de mușchi electorală!”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.