SURSE/ Un consilier local PNL vrea sa treaca la PSD. Acuzatii bomba la adresa "unor liberali"

Publicat in Politica 29 Octombrie 2018 1398 ori
Google+ WhatsApp
SURSE/ Un consilier local PNL vrea sa treaca la PSD. Acuzatii bomba la adresa "unor liberali"
SURSE/ Un consilier local PNL vrea sa treaca la PSD. Acuzatii bomba la adresa "unor liberali"

O informatie bomba ne-a fost transmisa la redactie din anturajul PNL Prahova. Un consilier ploiestean urmeaza sa se transfere la PSD, nemultumirile vizandu-l in principal pe Adrian Dobre.

Potrivit sursei noastre, in care avem incredere si careia ii vom pastra anonimatul, consilierul municipal se afla in discutii cu PSD pentru transferul ce ar urma sa aiba loc pana la finalul anului sau, cel tarziu, la inceputul anului viitor. Se pare ca motivul debarcarii din PNL il reprezinta Adrian Dobre.

Astfel, consilierul liberal acuza faptul ca nu toti membrii PNL Ploiesti beneficiaza de acelasi tratament din partea conducerii partidului, existand personaje favorizate si altele marginalizate. Din ultima categorie face parte si cel ce urmeaza sa se alature tabarei social-democratilor.

"La noi, de cand cu PDL-ul, s-au facut niste misculatii si bisericute. Unii sunt favorizati, in stransa legatura cu primarul si conducerea, in timp ce altii nu prea apuca sa stea de vorba cu acestia si li se cam transmite ca nu valoreaza mare lucru in partid. Unii am fost pusi pe liste ca sa iasa la numar, dar nu putem avea opinii. Trebuie sa executam anumite ordine "de sus" si daca nu, suntem amenintati cu tot felul de lucruri. De exemplu, primarul si consilierul lui, domnul Pruna, au creat multe discutii in PNL fiindca savarsesc abuzuri care se vad din avion. Dar cine are curaj sa vorbeasca, se trezeste exclus din partid sau amenintat. PNL-ul de azi nu are nicio legatura cu Bratianu, ci mai degraba cu Anastase, Basescu si altii ca ei. Sunt cativa colegi de-ai mei care se gandesc sa plece inspre alte partide mai inchegate, in care se discuta sincer si deschis.", ne-a declarat cel care a decis sa se extraga din partid.

Ramaneti aproape, vom continua acest episod cu noi dezvaluiri despre identitatea si motivele concrete ale despartirii de PNL ale consilierului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.