Onea si-a luat dauna totala! Inregistrari cum n-a auzit Romania!!!

Publicat in Politica 18 Octombrie 2018 Actualizat: 18 Octombrie 2018 786 ori
Google+ WhatsApp
Onea si-a luat dauna totala! Inregistrari cum n-a auzit Romania!!!
Onea si-a luat dauna totala! Inregistrari cum n-a auzit Romania!!!

Mihai Gâdea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, înregistrări halucinante din dosarul întocmit de procurorul DNA Lucian Onea președintei Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

Înregistrările atașate la dosar redau discuțiile dintre doi șoferi de TIR care nu au absolut nicio legătură cu dosarul. Pe baza rechizitoriului întocmit de procurorii Lucian Onea și Cerasela Raileanu, Ana Maria Patru a fost trimisă în judecată pentru un pretins trafic de influență. 

"Lucian Onea merge în fața magistraților judecători în calitate de șef al unității de elită cu dosarul președintei Autorității Electorale Permanente și zice: 'acesta este rechizitoriul, este o mega-coruptă, iar dovezile le aveți atașate în aceste înregistrări. Sunt DVD-uri: 101 înregistrări'.

Dacă sunteți judecător și vine mult lăudata unitate de elită ei CD-urile și asculți sute de înregistrări? Nici vorbă. Te uiți în lucrare, 'scris de Lucian Onea' și zici: 'într-adevăr - corupta coruptelor de corupți'.

Numai că Răzvan Savaliuc de la Lumea Justiției face un lucru pe care jurnaliștii îl mai fac în momentul în care sunt liberi și vor să arate publicului chestiuni tari. Când e vorba de unitatea de elită de la Ploiești aproape oriunde pui degetul sare puroiul.

De data asta ceea ce sare eu cred că nu ați auzit niciodata așa ceva. În acele CD-uri erau niște înregistrări cu niște șoferi de TIR care vorbeau despre chiuloasă și despre o serie întreagă de lucruri care nu aveau nicio legătură cu cazul. Probabil nu auziseră în viața lor de Ana Maria Pătru", a explicat Mihai Gâdea.

Într-o altă înregistrare, unul dintre șoferii de TIR vorbește cu contabila firmei de transport la care lucrează.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.