Cum anunti familia ca faci videochat? Trucuri simple ca sa-i pastrezi aproape

Publicat in Oferte & Promotii 16 Noiembrie 2021 Actualizat: 16 Noiembrie 2021 1235 ori
Google+ WhatsApp
Cum anunti familia ca faci videochat? Trucuri simple ca sa-i pastrezi aproape
Cum anunti familia ca faci videochat? Trucuri simple ca sa-i pastrezi aproape

Unul dintre subiectele tabu ale modelelor de videochat este familia! Desi se bucura de succes financiar si de rezultate remarcabile in sfera lor de activitate, atunci cand vine vorba despre a dezvalui parintilor cu ce se ocupa, se asterne linistea.

Atunci cand intri in industria de divertisment pentru adulti, nu trebuie sa o faci cu teama ca iti vei pierde familia sau prietenii, ci trebuie doar sa inveti cum sa abordezi situatia si cum sa le prezinti domeniul in care ai ales sa-ti desfasori activitatea si sa-ti castigi independenta financiara.

Din ce in ce mai multe fete aleg sa isi construiasca o cariera in videochat, indiferent de nivelul de studii, obiectivul fiind castigarea independentei financiare si personale, la fel ca in orice alta profesie.

Cum anunti familia ca faci videochat?

1. Afla parerea parintilor si a celor apropiati despre acest domeniu. Este foarte probabil ca prima reactie a acestora sa fie una de respingere totala, dar asta nu trebuie sa te descurajeze. Incearca sa afli cat mai multe despre credintele lor, despre ce inseamna sa lucrezi ca model intr-un astfel de studio, in viziunea lor. Nu-i contrazice si nu contracara in vreun fel afirmatiile lor.

2. Informatia – un om informat este un om puternic! Propune-le, ca intr-un joc, sa aflati impreuna mai multe despre acest domeniu si fa-o intr-o maniera interesanta, fara sa-ti manifesti in vreun fel interesul direct pentru un astfel de job. Prezinta-le cat mai multe situatii pozitive despre activitatea modelelor din cadrul studiourilor de videochat. Ofera-le cat mai multe detalii despre conditiile de siguranta si lipsite de compromis in care fetele isi desfasoara activitatea. Poti face chiar si o gluma: ”Ce tare! E ca atunci cand vorbim pe video, doar ca poti castiga bani!”. Si poti sonda din nou terenul si sa vezi cum si daca s-a schimbat viziunea lor despre acest domeniu.

3. Vorbeste cu ei despre cum vad viitorul tau profesional si ce si-ar dori ei, fara a-i contrazice in mod direct. Afla asteptarile lor si verifica alaturi de ei cat de reale sunt. Caci, sincer, fiecare parinte isi doreste pentru copilul lui ce este mai bun si toti ar vrea ca acestia sa ajunga medici, directori s.a.m.d. Din pacate insa, nu toti dintre noi ne dorim acest lucru si fiecare dintre noi avem pasiunile noastre.

4. Vorbeste cu ei despre pasiunile tale si despre cum ai putea sa iti obtii independenta financiara facand ceea ce-ti place.

5. Odata ajunsa in acest punct, le poti prezenta situatia unei colege si cum aceasta si-a atins obiectivele doar schimbandu-si domeniul de activitate. Povesteste-le despre activitatea acesteia in cadrul studioului de videochat si despre cat de fericita este de cand a reusit sa isi obtina independenta financiara si confortul mult dorit.

6. Propune-le o intalnire cu prietena ta, sa o cunoasca, sa vada ce fata buna si cuminte este. In cazul in care refuza, poti organiza tu intalnirea ”accidental”, fara sa le dezvalui domeniul de activitate al acesteia. Prietena ta se va ocupa de asta, dupa ce le va prezenta imaginea de ansamblu si beneficiile unei cariere in acest domeniu... tot ”accidental”. Pas cu pas, esti mai aproape de obiectivul tau! Caci fericirea copilului este mai presus de orice!

7. Treci la atac! Spune-le ca esti pregatita sa iti iei viata in piept si ti-ai propus sa testezi acest domeniu. Ca deja ai fost la interviu si ai fost admisa, iar de saptamana viitoare iti vei incepe activitatea ca model intr-un studio de videochat.

8. Acorda-le timp sa se obisnuiasca in totalitate cu informatia si nu mai deschide tu subiectul. Poarta-te firesc cu ei, inconjoara-i cu afectiune si multumeste-le pentru felul in care te-au crescut si pentru valorile pe care ti le-au insuflat. Acestea iti vor fi mereu ghid in drumul tau spre succes si te vor ajuta sa iti construiesti o viata demna.

9. Surprinde-i cu mici cadouri, lucruri care stii ca i-ar bucura sau vacante spontane. Include-i si pe ei in succesul tau si fa-i sa simta si ei beneficiile acestui job: telefonul mult dorit, masina visata, vizite la salonul de infrumusetare cu mama etc;

10. Timpul e cel mai bun aliat! Cu cat vei lasa timpul sa treaca in nota pozitiva, fara a le declara razboi deschis si aratandu-le ca le intelegi supararea initiala, cu atat te vei bucura de o acceptare mai rapida. Caci oricat de suparat ar fi un parinte pe propriul copil, tot copilul lui ramane! Iar iubirea parintilor este nelimitata si neconditionata!

Studio20 este, fara indoiala, cel mai bun studio de videochat din toata lumea, iar confirmarea sunt numeroasele premii primite la festivalurile internationale de profil, cat si sumele impresionante castigate de modelele de top. Alege sa-ti desfasori activitatea in cadrul Studio20 si te vei bucura nu doar de independenta financiara, ci si de trainning-uri prin care sa-ti dezvolti arta conversatiei, tehnici de make-up sau abilitati lingvistice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.