De ce număratul cărților la Blackjack nu funcționează la cazinouri online?

Publicat in Oferte & Promotii 06 Octombrie 2021 786 ori
Google+ WhatsApp
De ce număratul cărților la Blackjack nu funcționează la cazinouri online?
De ce număratul cărților la Blackjack nu funcționează la cazinouri online?

Să presupunem că mergi într-un cazino fizic cu intenția de a începe să numeri cărți la Blackjack. Acest lucru te pune în atenția echipei de securitate și vei fi forțat să părăsești cazinoul fiind obligat să te întorci acasă sau să alegi alt cazino. Dezavantajul aici este că va trebui să conduci sau să pierzi timp pentru a te deplasa până la un alt cazino.

În mediul online, nu ești nevoit sub nicio formă să faci nimic și să pierzi nicio secundă. Te poți muta de la o masă de Blackjack la alta fără nicio problemă. Poți schimba oricând jocul.

Cazinourile amestecă bine cărțile după fiecare rundă

Cu cât număratul cărților este făcut pe mai multe cărți fără ca acestea să fie amestecate sau schimbate, cu atât strategia devine mai eficientă pe termen lung. Spre deosebire de unele aparate 77777, avantajul pentru jucătorii care fac asta în cazinourile fizice este că poți vedea câte pachete de cărți mai urmează a fi consumate până când dealerul trebuie să schimbe cărțile și astfel vei putea să îți calculezi foarte bine șansele de câștig. Pentru cazinourile online, totul se schimbă complet deoarece cărțile nu mai sunt tratate la fel.

Dacă ești implicat într-un joc de Blackjack online unde rundele și mâinile sunt coordonate de un dealer live, vei putea totuși să vezi câte cărți mai sunt de jucat. Dar, în mediul online lucrurile sunt puțin diferite și deoarece cazinoul nu te poate verifica folosind sistemele de securitate, cazinoul a înmulțit sesiunile de schimb de cărți. Dealerul folosește destul de puține cărți până ca acestea să fie schimbate, așadar, strategia de numărat a cărților devine ineficientă.

Dacă te joci la un joc de Video Blackjack, strategiile de numărat de cărți sunt complet inutile. Jocul nu se folosește de un pachet de cărți finit ci amestecă complet toate cărțile înainte de fiecare mână care urmează a fi jucată. Practic, jocul de video Blackjack este cel mai nepotrivit pe care îl poți încerca pentru număratul de cărți.

Cazinourile cu dealer live nu te ajuta

Vom aprofunda acest aspect spunând că dealerii live sunt și niște oameni foarte inteligenți care sunt capabili chiar ei să amestece cărțile în fața jucătorilor. Ca să înțelegi și mai bine, dealerul live are pe masă același număr de cărți ca orice altă masă de Blackjack, ceea ce este diferit totuși este că dealerul marchează jumătatea acestui pachet și se oprește pentru a schimba cărțile în momentul în care se ajunge la acel semnal lăsat la jumătate.

Dacă ești un numărător destul de bun, vei putea să te ridici la o rată a eficienței număratului de cărți de 50%, dar cam aceasta este valoarea maximă de care te vei putea bucura. Deci chiar dacă ești un maestru al număratului de cărți, tot vei avea ceva dificultăți în a fi cu adevărat productiv.

De ce Blackjackul online este totuși cea mai bună variantă de joc

Poate că nu este cel mai bun loc pentru a înșela norocul universal, dar Blackjackul online rămâne în continuare cel mai bun loc pentru jucătorii care vor să vadă rezultate în portofel. Nu spunem doar noi asta, dar chiar și legile matematicii o fac. RTP-ul la jocul de Blackjack din cazinourile fizice este mai mic decât cel din cazinourile online. De exemplu, doar din punct de vedere matematic, RTP-ul dintr-un cazino fizic este de 99.50%. La jocurile online, RTP-ul poate ajunge la 99.90%. Dacă și la asemenea rate de câștig ai rețineri, probabil că ar trebui să găsești alte metode pentru a-ți exploata norocul.

Un alt aspect de luat în vedere este pariul minim pe care ești obligat să îl plasezi atunci când intri într-un cazino fizic. Cele mai multe dintre ele te obligă la pariuri minime destul de mari în timp ce un cazino online ți-ar putea oferi șansa de a plasa chiar și cele mai mici sume la care te-ai fi putut gândi vreodată. Pare incredibil, dar în mediul online poți plasa la Blackjack chiar și 1 sau 2 RON.

Ce trebuie să faci dacă vrei neapărat să numeri cărțile

Răspunsul este unul evident, trebuie să înveți o strategie bună de numărat al cărților. Una dintre cele mai simple și eficiente strategii pentru număratul cărților este Hi-Lo. Această strategie presupune că printr-un calcul simplu, va trebui să ții cont de cărțile mari și cărțile mici care ies încet, încet din pachetul principal. Dacă estimezi că mai multe cărți mari au ieșit din pachet, înseamnă ca urmează să primești cărți mici, iar numărătoarea poate porni de acolo. Cu cât o duci mai mult, cu atât va fi mai eficientă.

Concluzie

Număratul cărților poate funcționa și în mediul online, dar eficiența va fi exponențial mai scăzută. Sfatul nostru pentru cei care vor să înceapă să practice aceste strategii este să se concentreze foarte mult pe atenție, să se antreneze foarte mult la mesele cu mize mici și să observe dacă pe parcursul mai multor săptămâni, se simt îmbunătățiri. Mult noroc și continuă cu perseverență!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.