Cel mai bun mop electric pentru parchet

Publicat in Oferte & Promotii 20 Mai 2021 973 ori
Google+ WhatsApp
Cel mai bun mop electric pentru parchet
Cel mai bun mop electric pentru parchet

Gratie tehnologiei, in prezent, intretinerea unei locuinte poate fi realizata mult mai simplu si rapid. Desigur, va trebui sa faci in prealabil o investitie intr-un mop electric, dar care se va dovedi foarte profitabila in timp. Motivul este unul simplu: mopul electric poate fi folosit la curatarea celor mai multe suprafete si obiecte, folosind un minimum de resurse. Astfel, pe langa curatarea podelelor, a mochetelor si covoarelor de orice tip, este foarte eficient si pentru curatarea gresiei, faiantei, rosturilor sau chiar a geamurilor, in functie de accesoriile folosite. In plus, mopul electric curata si igienizeaza rapid jaluzele din plastic sau aluminiu, carpete din fibre sintetice, scaune de masina, cuva masinii de spalat, parchetul laminat sau culcusurile animalelor de companie.

Drept urmare, un mop electric se dovedeste a fi un inlocuitor perfect pentru mopul cu galeata, matura si aspiratoarele clasice, dovedindu-si eficienta intr-un timp record! Mai mult, scapi cu totul de grija de a cumpara si folosi substante chimice, deoarece mopul electric foloseste doar apa de la robinet, transformata in vapori de mare calitate. Beneficiind de un design modern, un astfel de mop este suficient de ingust pentru a putea fi depozitat chiar si in spatiile restranse.

Parchet si podele stralucitoare, cu un minimum de efort!

Precum am mentionat mai sus, mopurile electrice, cum ar fi modelele din gama Polti Vaporetto, sunt deosebit de eficiente in curatarea si intretinerea parchetului, a podelelor laminate si a altor tipuri de pardoseli. Principiul de functionare al acestui dispozitiv este foarte simplu! Mopul electric foloseste apa de la robinet, care este incalzita pana cand este transformata in vapori. Aburul este un agent ideal de curatare, deoarece patrunde in spatiile foarte inguste, de unde scoate murdaria. In plus, este un degresant natural, eliminand cu succes orice fel de pete, inclusiv cele ramase de la animalele de companie.

De asemenea, aburul detine si o alta proprietate importanta: Elimina cu succes 99,99% dintre bacterii, alergeni si alte microorganisme, precum acarienii. Acest detaliu vine in ajutorul celor care sufera de astm sau alergii atat la cele mai sus-mentionate, cat si la reziduurile toxice emanate de substantele chimice de curatare.

Nu in ultimul rand, mopurile electrice redau stralucirea naturala a lemnului, inca de la prima trecere, astfel incat sa te poti bucura de o pardoseala ca noua! Suprafetele se usuca imediat, fara a lasa urme, protejand in acelasi timp sanatatea si mediul!

In medie, un mop electric foloseste in jur de 0.7l de apa de la robinet pentru a curata o suprafata de 200 de metri patrati, astfel ca, in cele mai multe cazuri, nu va necesita reumplere. Acest lucru este posibil si datorita lavetelor de microfibra cu care sunt echipate, care dispun de o capacitate sporita de retinere a murdariei, germenilor si bacteriilor. Acestea sunt realizate din panza flexibila si rezistenta, cu o putere mare de absorbtie.

Alege un mop electric atat pentru parchet, cat si pentru lambriuri!

Mopul electric este ideal pentru curatarea suprafetelor orizontale, dar si a celor verticale, precum lambriurile, faianta, usile, fatetele dulapurilor sau alte suprafete lavabile. Mai mult, jetul puternic de abur si laveta moale functioneaza de minune in cazul curatarii geamurilor, a tocurilor usilor sau a pervazurilor ferestrelor.

Asadar, cei care doresc sa aiba parte un parchet stralucitor, de covoare si pardoseli curate si de curatenie impecabila, zi de zi, pot achizitiona cu incredere un mop electric! Uita de banii cheltuiti pe detergenti sau alte substante periculoase si bucura-te si tu de avantajele date de acest dispozitiv ecologic, eficient si foarte usor de utilizat!

Articol realizat de www.iagency.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.