O vedetă PLAYBOY a decis să-şi micşoreze sânii. Motivul este INEDIT

Publicat in MONDEN 22 Septembrie 2017 777 ori
Google+ WhatsApp
O vedetă PLAYBOY a decis să-şi micşoreze sânii. Motivul este INEDIT
O vedetă PLAYBOY a decis să-şi micşoreze sânii. Motivul este INEDIT

O vedetă Playboy a luat o decizie incredibilă după un incident cel puţin... ciudat. Cunoscută pentru sânii ei naturali, tânăra de 28 de ani a povestit că a fost la un pas de a leşina după ce s-a lovit cu un sân peste faţă în timp ce alerga.

Cu toate acestea, mărimea sânilor a ajutat-o pe Jenna Bentley atunci când a pozat pentru reviste celebre precum Playboy, Maxim, FHM sau Esquire.

Ultimul incident care a convins-o pe vedetă să recurgă la micşorarea sânilor s-a produs pe o plajă din California.

"De obicei port o bustieră super-rezistentă atunci când fac sport, dar chiar şi atunci, în unele momente când depun efort, sânii îmi zboară din bustieră. Lucrurile au ieşit de sub control, săptămâna trecută, atunci când am alergat pe o plajă din California. Eram îmbrăcată doar cu bikini, dar mi-am dorit foarte mult să alerg. Era o dimineaţă superbă, chiar la răsărit. În momentul în care am ajuns la un nivel de alergare intens, am simţit cum unul dintre sâni mi-a ieşit din sutien şi m-a lovit peste faţă. Am fost la un pas să leşin, m-am împiedicat şi am căzut", a explicat vedeta pentru Daily Mail.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.