Trupul lui Viorel Lis a cedat! Din pacate, e adevarat

Publicat in National 26 Iulie 2018 1397 ori
Google+ WhatsApp
Trupul lui Viorel Lis a cedat! Din pacate, e adevarat
Trupul lui Viorel Lis a cedat! Din pacate, e adevarat

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta. Recent, fostul edil al Capitalei a avut parte de un incident neplăcut la mare și a fost la un pas de leșin. 

După ce a avut un atac cerebral și a ajuns la spital, starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează pe zi ce trece. În ciuda faptului că trebuia să stea liniștit, Viorel Lis a mers la mare. Fostul edil al Capitalei a ajuns pe plajă însă s-a simțit rău. Potrivit unor surse din presă, fostul primaral Capitalei a fost nevoit să se așeze pe o bordură unde s-a hidratat intens cu o sticlă de apă. Cu greu, el a ajuns la mașină pentru a-și aștepta soția. Viorel Lis și-a așezat capul pe capota mașinii și abia putea să mai respire.

Recent, Viorel Lis a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor după ce a avut un atac cerebral. Acest incident însă a lăsat urme serioase asupra stării de sănătate a fostului edil al Capitalei. Cea care i-a fost aproape zilnic a fost soția lui, Oana Lis.

”A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că din punct de vedere cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine.”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.