Stirea zilei! Loredana Chivu a fost batuta de fostul iubit! "A devenit foarte violent. M-a batut si de ziua mea" - MOTIVELE lui sunt halucinante

Publicat in National 16 Aprilie 2018 6359 ori
Google+ WhatsApp
Stirea zilei! Loredana Chivu a fost batuta de fostul iubit!  "A devenit foarte violent. M-a batut si de ziua mea" - MOTIVELE lui sunt halucinante
Stirea zilei! Loredana Chivu a fost batuta de fostul iubit! "A devenit foarte violent. M-a batut si de ziua mea" - MOTIVELE lui sunt halucinante

Cei patru ani de relatie dintre Loredana Chivu si Mihai s-au terminat cu scandal. Chiar daca de afara parea relatia perfecta, Loredana a avut mult de patimit din dragoste. Blondina s-a destainuit prietenilor cum a fost supusa la umilinte crunte de catre fostul iubit. 

 

“E rusinos ce mi s-a intamplat! Una e sa ai o aventura, alta e sa ai o relatie si sa vorbesti urat de femeia cu care stai in casa! Imi asum despartirea, asa cum mi-am asumat relatia asta falsa! A invins si dragostea de data asta… se pare ca e indragostit de o bagaboanta! Este cu alta de cateva luni… sa fie fericit! Problema e de ce m-a mintit pe mine cand i-am zis clar ca nu il tine nimic langa mine si ca e liber oricand sa fie cu cine vrea, Cu conditia sa fie sincer cu mine. El a ales sa–si imparta viata cu altcineva in timp ce pe mine ma mintea ca ma iubeste… a ras de mine la acea fata, care, culmea, a fost la ziua mea… l-am intrebat frumos daca are pe altcineva, a zis ca nu… eu nu vreau dragoste cu sila. M-a mintit, nu m-a respectat si totul pentru o fata care lucreaza in bordeluri… sa fie fericit cu cine vrea fara sa rada de femeia cu care pana azi a stat in casa si i-a oferit absolut tot!”, declara Loredana, imediat dupa despartire.

"Cu timpul a devenit din ce in ce mai violent. Cea mai si cea mai urata bataie pe care am primit-o din partea lui a fost si ultima, s-a intamplat de fata cu vreo 30 de persoane, prieteni apropiati, la un gratar. Pregateam carnea si mi-a zis sa curat niste cartofi. I-am raspuns pe un ton mai rastit, nu i-a placut tonalitatea mea si m-am trezit intr-o serie de pumni si picioare. Atat de tare m-a lovit cu pumnii si picioarele incat mi-a rupt blugii pe care-i aveam pe mine. A venit, mi-a dat o palma, m-a dat cu capul de pat, si mi-a umflat ochiul. Chiar de ziua mea, am petrecut-o frumos, cu ochiul umflat”, a mai povestit Loredana, potrivit cancan.ro.

Amanunte ascunse din relatia Loredanei Chivu cu Mihai. Cum o umilea de fata cu prietenii: "A devenit violent, m-a dat cu capul de pat"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.