Kamara, victima unui plan diabolic al Madalinei? Artistul a explicat de ce i-a spus ADIO fostei sale iubite

Publicat in National 23 Februarie 2018 770 ori
Google+ WhatsApp
Kamara, victima unui plan diabolic al Madalinei? Artistul a explicat de ce i-a spus ADIO fostei sale iubite
Kamara, victima unui plan diabolic al Madalinei? Artistul a explicat de ce i-a spus ADIO fostei sale iubite

Dupa ce Madalina a vorbit despre motivele pentru care s-a despartit de Kamara, artistul a venit in platou pentru a lamuri lucrurile.

Kamara sustine ca el este cel care a luat decizia sa se desparta de Madalina si a explicat de ce a facut aceasta alegere. Artistul sustine ca Madalina avea iesiri nervoase si era foarte geloasa.

"Oftez pentru ca am ajuns sa povestesc niste lucruri pe care le tineam pentru mine, dar nu-mi place sa fiu blamat. In niciun caz, nu m-a parasit ea, eu am decis sa terminam relatia. Madalina s-a schimbat de cand a venit la Bucuresti, erau lucruri pe care nu le intelegeam. Am plecat la drum lung cu ea si au fost anumite lucruri care m-au pus in garda. M-a jignit. Eram in trafic si m-am pomenit agresat verbal din cauza a ceva de care nu ma faceam vinovat. S-a intamplat si in fata unor prieteni. A avut o jignire pe care nu am putut sa o diger prea usor, zicea ca eu am intarziat. Si-a dat seama ca e pe cale sa devina cunoscuta. Poti sa te enervezi, dar nu poti sa reactionezi asa intr-un mediu necunoscut. Am luat-o deoparte si i-am explicat. A promis ca nu se mai intampla.

Dupa meci era o petrecere la care toti veneau in trening. Ea imi zice ca ea n-are haine. A spus ca nu merge, i-am zis: "Bine, noi plecam pentru ca trebuie sa fim acolo". Ea a avut iar o iesire nervoasa, e un pic agresiva in vorbire. A devenit foarte geloasa, usor posesiva. Oriunde eram trebuia sa raspund la telefon. Isi cere scuze, dar repeta greseala. De exemplu, ma suna Oana luni si marti, pentru ca avem cursurile de actorie. I s-a parut ca as fi mai implicat decat e ea. Ma intreba de ce ma suna Oana. Avem un copil impreuna, eu cu ea voi vorbi mereu. S-a gandit ca as avea alt tip de relatie cu Oana. Pentru mine, Leon si fiica mea sunt cei mai importanti Chestii de genul care te toaca usor, eu voiam liniste. Mi-a zis ca nu poate sa-mi ofere liniste. Nu este o fata rea, dar nu a fost pregatita. Eu i-am prezentat pe ambii copii, asa a fost sa fie. Este destul de dureros, mi-am dat seama ca nu e de mine o relatie in viitorul apropiat", a declarat Kamara.

"Din ce moment ce ne-am intalnit in mall, m-am gandit ca anumiti oameni isi fac planuri. Eu nu imi fac planuri, iau totul caramida cu caramida si vedem unde merge povestea.
Ideea este ca eu am mai iesit prin Bucuresti cu persoane si nu am aparut niciodata. Imi era foarte greu sa cred ca la Brasov a venit cineva dupa mine sa ma filmeze.
In articolul care a aparut era toata povestea, inca de cand o luasem de la gara. Inclusiv cum am mers la un restaurant si apoi am mers la alt local.

Am ajuns la acel local, prietenele ei care trebuiau sa ajunga nu erau inca venite, iar eu m-am asezat. Si cum m-am asezat eram in unghiul perfect. Ralflo mi-a atras apoi atentia cand a aparut articolul ca una din prietenele Madalinei se uita in obiectivul foto.
Eu am intrebat-o daca e ceva care ar putea sa o puna intr-o lumina proasta, avand in vedere ca se stia de divortul meu si ea aparea cu mine la brat acum. Mi-a zis de iubitul ei psihopat, cumva.
Madalina mi-a spus apoi ca ea nu a participat la momentul in care s-au facut pozele, dar dupa aia, indemnata si de prietenele ei care i-au sugerat sa faca un ban...
Dupa ce am revenit la Brasov, ea a avut remuscari. Si-a dat seama ca sunt un om sincer si nu doar un tip care vine un weekend in Brasov si atat."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.