Alexandru Arşinel, în lacrimi după decesul Stelei Popescu: Vai de mine!

Publicat in National 23 Noiembrie 2017 742 ori
Google+ WhatsApp
Alexandru Arşinel, în lacrimi după decesul Stelei Popescu: Vai de mine!
Alexandru Arşinel, în lacrimi după decesul Stelei Popescu: Vai de mine!

Marele actor Alexandru Arşinel a ajuns în urmă cu scurt timp la casa Stelei Popescu. Colegul de scenă al marii doamne a teatrului de revistă avea ochii în lacrimi şi le-a mărturisit jurnaliştilor că nu-i vine să creadă că Stela nu mai este.

"Eram la un spectacol, nici nu mai ţin minte. Nu ne vine a crede la nimeni. Off...O mare dramă pentru toţi, dar pentru mine vă daţi seama.", a declarat actorul.

*

Colegul de scenă al Stelei Popescu, Alexandru Arşinel, s-a declarat şocat de decesul marii actriţe.

"Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine! Am avut spectacol acum câteva zile. Este o mare dramă pentru toți cei care am iubit-o. Nu îmi vine să cred.”, a spus actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote, în timp ce intra în curtea casei fostei actrițe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.