Feli, dramă de nedescris! Frăţiorul ei a murit: "Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş"

Publicat in National 15 Noiembrie 2017 740 ori
Google+ WhatsApp
Feli, dramă de nedescris! Frăţiorul ei a murit: "Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş"
Feli, dramă de nedescris! Frăţiorul ei a murit: "Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş"

Feli este o artistă foarte iubită şi apreciată, însă puţini ştiu ce se asunde în spatele zâmbetul său constant. Artista şi-a pierdut fratele mai mic încă de când acesta avea câteva luni de viaţă.

Artista a dezvăluit această dramă la lansarea primului său album. Feli a mărturisit că Smiley îi aduce mereu aminte de fraţiorul său mai mic, de care cântăreaţa nu a avut ocazia, din păcate, să se bucure prea mult timp.

"M-am dus la o filmare acum câteva luni cu Andrei, în Braşov şi stăteam eu în spate, el în dreapta şi în buzunarul acela sau cum să îi zic, avea o icoană cu Sf. Andrei şi nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Şi acum, am eu impresia câteodată şi Andrei, nu mă refer la Smiley, Andrei nu vreau să pun... nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd... 

Uneori simt că atunci când simt să îl simt pe Andrei al meu, aşa carne lângă carne, apari tu de nicărieri şi, îmi rezolvi tu multe şi îmi înţelegi dramele imaginare şi mă înţelegi când sunt sensibilă şi mă înţelegi când sunt nebună şi că mă accepţi fix aşa şi că mă iubeşti fix aşa cum sun. Eu ştiu că mă iubeşti foarte tare, chiar dacă nu îmi spui foarte des pentru că ştiu  că ţi-e ruşine, că nu eşti genul care să se manifeste şi să spună, dar eu vreau să ştie toată planeta asta cât de mult pot să te iubesc pe tine şi cât de mult, şi cât o să îţi mulţumesc toată viaţa, pentru că voit sau nu m-ai învăţat că oamenii vin şi oamenii pleacă şi că asta se întâmplă când ţi se întâmplă viaţa, şi că e un lucru bun", a spus Feli, plină de emoţie.

Cântăreaţa are multe împliniri pe plan profesional de când l-a cunoscut pe Smiley. Tot ce îşi mai doreşte artista acum este să îşi întemeieze o familie şi s-a gândit chiar la adopţie.

"Îmi doresc să îmi fac curaj şi să îmi întemeiez o familie, dar acolo trebuie să mai lucrez pentru că dacă încă mă simt la 16 ani mai am de aşteptat. Acum simt să adopt un bebe. Tot ce ştiu este că îmi doresc, dar mai şi simt că nu e momentul. Eu visez o fetiţă, dar Dumnezeu ştie cel mai bine. Poate nici nu o să adopt, asta e dorinţa mea de mult timp, dar poate Dumnezeu are alte planuri", a mai dezvăluit artista.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.