Mădălin Ionescu S-A PRĂBUȘIT în platoul emisiunii :O FOTO

Publicat in National 05 Aprilie 2017 1664 ori
Google+ WhatsApp
Mădălin Ionescu S-A PRĂBUȘIT în platoul emisiunii :O FOTO
Mădălin Ionescu S-A PRĂBUȘIT în platoul emisiunii :O FOTO

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii pe care o prezintă, după ce a dansat prea mult pe melodia interpretei de muzică populară Niculina Stoican. Din fericire, prezentatorul tv a făcut o glumă, însă cei din platou s-au amuzat copios.

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii. Prezentatorul TV a dansat pe muzica Niculinei Stoican,  cu atâta pasiune,  încât la finalul melodiei a căzut pe jos.

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii pe care o prezintă. Motivul pentru care a ajuns în situația asta

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii de față cu toată lumea

„Am obosit”, a spus acesta prefăcându-se că leșină. Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu se pregătește să devină tătic pentru a treia oară. Actuala sa soție, Cristina Șișcanu, este însărcinată cu primul ei copil. Cristina Șișcanu mai are foarte puțin și va naște. Vedeta și partenerul ei de viață vor avea o fetiță, pentru care au ales numele Petra. Însă nu li s-a părut suficient și au decis să-i mai pună unul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.