Gina Pistol rupe tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș: „Problema e…

Publicat in National 24 Martie 2017 1087 ori
Google+ WhatsApp
Gina Pistol rupe tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș: „Problema e…
Gina Pistol rupe tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș: „Problema e…

Gina Pistol și Alin Cocoș Jr. nu mai formează un cuplu. Relația lor a fost mereu una plină de suișuri și coborâșuri, în presa de scandal vorbindu-se multă vreme despre infidelitățile acestuia.

Conform ultimelor informații din mass-media mondenă, Alin Cocoș ar fi lăsat-o pe Gina pentru a fi împreună cu Monica Orlanda, cea care a mai avut relații cu băieții lui Victor Pițurcă și Cosmin Olăroiu.

În ciuda acestor informații, Gina Pistol a făcut o mărturisire suprinzătoare în privința despărțirii. Blonda a spus că problema e la ea și că fiul lui Dorin Cocoș nu i-a greșit cu nimic

„Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto, doar că la mine e problema. Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie, însă cred că e o ruptură definitivă”, a spus Gina Pistol la un post de televiziune.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.