Adevărul despre SOACRA Mirelei Vaida. Tot vorbește despre ea că o critică, dar uite cine e mama soțului ei și cu se ocupă

Publicat in National 06 Martie 2017 1444 ori
Google+ WhatsApp
Adevărul despre SOACRA Mirelei Vaida. Tot vorbește despre ea că o critică, dar uite cine e mama soțului ei și cu se ocupă
Adevărul despre SOACRA Mirelei Vaida. Tot vorbește despre ea că o critică, dar uite cine e mama soțului ei și cu se ocupă

Mirela Vaida, fosta prezentatoare de la ”Mireasă pentru fiul meu” și actuală gazdă a emisiunii ”2K1”, nu a reușit să-și separe viața personală de cea profesională, în ciuda faptului că a fost la un pas să abandoneze definitiv televiziunea pentru familie. Familie din care, mai nou, face parte cea mai mare fană a ei.

A spus răspicat că nu-i mai trebuie emisiune zilnică, ci doar mult mai mult timp pentru copiii și soțul ei, și a a ajuns tot la cârma uneia care se întâmplă zi de zi. Mirela Vaida are atât de tare întipărită profesia în personalitatea ei, încât i-a fost aproape imposibil să se țină departe de micul ecran, mai ales când fanii sunt atât de numeroși și… sar de unde nu te aștepți.

Concret, când vedeta Antena 1 căuta ajutor pentru creșterea celor doi copii ai săi și nimeni nu părea să se potrivească pentru un post atât de important, o doamnă născută parcă pentru jobul în cauză i-a ieșit în cale. Dar cum nimic nu este întâmplător, doamna care i-a devenit și bonă pentru cei mici era la vremea respectivă poate cea mai mare fană a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”. Pe filiera asta s-au cunoscut cele două, s-au îndrăgit și s-au mutat împreună, pentru că Mirela nu a stat prea mult pe gânduri înainte să o angajeze. Și, astfel, admiratoarea a intrat în familia ei și în viața sa privată direct de pe fotoliul din fața micului ecran la care o privea și o adora.

Bona, inamorată de asistent

Și dacă avea nevoie de și mai multă loialitate și admirație din partea bonei, Mirela a căpătat-o tot cu ajutorul activității profesionale. Însăși Mirela povestește că, atunci când a auzit că Robert de la ”Insula Iubirii” îi va fi asistent la ”2K1”, show-ul matrimonial care de azi intra în rutină la Antena 1, bona i-a jurat credință veșnică, explicându-i că fix Robert era favoritul ei, pe vremea când urmărea emisiunea.

Criticile le așteaptă de la soacră

Și dacă bona e scăldată în admirație pe toate planurile profesionale ale Mirelei, vedeta TV a avut grijă să contrabalanseze puțin aceste lucruri și și-a căutat un critic de nădejde, în persoana soacrei sale. Însă soacra ei nu-i poamă acră, iar criticile ei nu vin decât la cerere. De când are blog și scrie, ultima care citește postările înainte de publicare este mama soțului ei, învățătoare de profesie. ”O întreb dacă au cursivitate, dacă sună bine, îi cer analiză pe texte”, a recunoscut Vaida.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.