Fata lui Minune a făcut 18 ani și a recunoscut! NU SE MAI ASCUNDE! Ce reacție să fi avut tatăl ei? VIDEO EXCLUSIV

Publicat in National 11 Februarie 2016 1865 ori
Google+ WhatsApp
Fata lui Minune a făcut 18 ani și a recunoscut! NU SE MAI ASCUNDE! Ce reacție să fi avut tatăl ei? VIDEO EXCLUSIV
Fata lui Minune a făcut 18 ani și a recunoscut! NU SE MAI ASCUNDE! Ce reacție să fi avut tatăl ei? VIDEO EXCLUSIV

Așchia nu sare departe de trunchi, iar fiica lui Adrian Minune este hotărâtă să facă performanță în muzică. Abordează un stil total diferit față de cel în care tatăl ei scrie istorie, dar acest lucru nu o împiedică să viseze la ziua în care va fi mai bună decât celebrul ei părinte.

 

 

VIDEO AICI

Carmen Simionescu a împlinit 18 ani și a avut parte de un debut spectaculos pe piața muzicală, talentul ei fiind recunoscut și apreciat totodată de mulți profesioniști. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță de vis în Mexic, Carmen Simionescu a intrat în studio și urmează să aleagă piesa care are potential să devină hit. Cum era de așteptat, Adrian Minune va avea un cuvânt important de spus, sfaturile și ideile lui fiind bine primite de adolescentă.

“Este omul meu de bază, nu iau nicio decizie fără el și fără mama mea. Tot timpul îl am pe tata în telefon, în minte, îl pun înaintea tuturor lucrurilor, nu iau nicio decizie importantă singură, chiar dacă am 18 ani acum”, ne-a mărturisit fiica lui Adrian Minune, ieri, la filmările noului sezon al emisiunii “Roata Norocului”, care va începe duminică, 21 februarie, la Kanal D, de la ora 20.00

CARMEN MINUNE_ROATA NOROCULUI

Avantaje versus dezavantaje

A crescut cu manele, dar a optat pentru un repertoriu comercial. Și nu pentru că nu și-ar fi dorit să îi calce pe urme lui Minune…

”Timbrul meu vocal nu se asociază deloc cu genul acesta de muzică, mă puteți vedea la ‹‹Te cunosc de undeva›› pe youtube, unde l-am interpretat pe tata. A fost foarte greu. Din momentul acela, am zis că o să-l apreciez pe tata de zece mii de ori mai mult, pentru că eu am cântat o piesă, care a durat 2-3 minute și am obosit, respiram așa… după, iar el cântă nopți întregi. Credeți-mă este un efort incredibil”, a recunoscut ea.

ADRIAN MINUNE

Vrea să-și întreacă tatăl

Este conștientă de notorietatea tatălui și de avantajele și dezavantajele care au venit la pachet o dată cu debutul ei în muzică. Vrea mai mult și muncește să își îndeplinească visul.

“Este exact ca un șut în fund! Este ceea ce îți trebuie, dar e și dureros, trebuie să muncesc și mai tare ca să îl întrec pe tata, că nu pot să fiu sub el, trebuie să fiu mai mare ca el, Doamne ajută! Va fi greu, sunt sigură, pentru că a muncit mult ca să ajungă aici. Sunt mulți care se chinuiesc de atâția ani să îl depășească și nu pot, voi încerca eu să o fac. Este dezavantajos din punct de vedere al faptului că nu suntem pe aceeași lungime de undă, el cântă un gen de muzică, eu un alt gen de muzică, lumea nu face diferența dintre cele două. Orice aș cânta eu, dacă vin și cânt „melc, melc codobelc”, e manea! De chestia asta mă voi lovi tot timpul, însă este ceea ce eu sunt cu adevărat. Nu am de ce să ascund faptul că sunt de etnie rromă sau faptul că provin dintr-o familie în care se cântă manele și se ascultă manele”, a declarat,

 

pentru Libertatea, Carmen Simionescu.CARMEN MINUNE LA ROATA NOROCULUI

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.