BOMBA! Gata! Andreea Mantea a nascut chiar ACUM! Detalii AICI! Uite cum il va chema pe baietelul EI! Felicitarile noastre!

Publicat in National 27 Mai 2015 918 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Gata! Andreea Mantea a nascut chiar ACUM! Detalii AICI!  Uite cum il va chema pe baietelul EI! Felicitarile noastre!
BOMBA! Gata! Andreea Mantea a nascut chiar ACUM! Detalii AICI! Uite cum il va chema pe baietelul EI! Felicitarile noastre!
Andreea Mantea a devenit mamica de baietel, in aceasta dimineata.
Bruneta a nascut, prin cezariana, la o clinica privata din Capitala. Operatia a decurs normal, bebelusul Andreei venind pe lume perfect sanatos, de 3,21 kg si 50 cm. David a primit nota 10 la nastere, iar acum, atat micutul cat si mamica lui se odihnesc.

Din fericire, pentru vedeta tv, sarcina ei a decurs normal, fara probleme majore, daca e sa nu luam in calcul cele 15 kilograme pe care le-a acumulat si pe care, potrivit declaratiilor pe care le-a facut in presa, spera sa le dea jos intr-un timp record.

Daca refacerea ei post operatorie se va desfasura conform estimarilor medicilor, peste 3 zile Andreea Mantea va fi externata, impreuna cu bebelusul ei.

Desi mai avea multe saptamani pana sa nasca, Andreea Mantea nu a rezistat tentatiei si a luat in brate un bebelus, la un eveniment, simtind pe pielea ei cum e sa fii mama

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.