PRIMELE IMAGINI cu BURTICA Andrei. Cum a reușit să o ascundă cinci luni? | FOTO

Publicat in National 24 Martie 2015 705 ori
Google+ WhatsApp
PRIMELE IMAGINI cu BURTICA Andrei.  Cum a reușit să o ascundă cinci luni? | FOTO
PRIMELE IMAGINI cu BURTICA Andrei. Cum a reușit să o ascundă cinci luni? | FOTO

Andra va deveni din nou mămică. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca artista să mai facă un copil, vestea a picat totuși ca o bombă pentru fanii ei.


Andra și Cătălin Măruță și-au anunțat fanii în această dimineață că vor deveni din nou părinți.

Cei doi au postat imagini cu burtica de gravidă a cântăreței, iar fanii au fost uimiți să descopere cât de mare e. Nu mică le-a fost mirarea că a reușit să țină sarcina ascunsă atâta timp.

Anunțul a fost făcut de Andra în această dimineață, pe pagina ei de Facebook. La câteva minute și soțul ei, Cătălin Măruță a dat vestea pe contul lui.

"Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că ma voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat!!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Și va doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți ca mine, toată viața voastră", a scris Andra pe Facebook.

”În iulie, se va naște fiica mea! Da, ați citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreția Andrei, dar azi va spun, cu tradiționalul orgoliu patern, că soția mea e însărcinată din nou și, spre bucuria lui David, de data această vom aduce acasă o fetiță! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!...
Va mulțumesc pentru că mereu sunteți alături de Andra și de mine !”, a scris Cătălin Măruță


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.