Ce au făcut zodiile în timpul eclipsei de soare

Publicat in National 20 Martie 2015 1197 ori
Google+ WhatsApp
Ce au făcut zodiile în timpul eclipsei de soare
Ce au făcut zodiile în timpul eclipsei de soare

Eclipsa de soare ne face să ne comportăm ciudat. Unele zodii sunt mai sensibile la efectele astrale ale eclipsei decât altele. Vezi ce fac zodiile în timpul eclipsei.

 

Berbec

Berbecii sunt nerăbdători prin definiție. Cu ocazia eclipsei, berbecul se enervează că totul se petrece timp de câteva ore. Cu alte cuvinte, nativii acestei zodii nu suportă faptul că luna acoperă soarele atât de încet.

Taur

Taurii nu iubesc schimbarea, ba chiar dimpotrivă. Când e eclipsă, nativii acestei zodii se roagă în secret la soare să revină la starea inițială.

Gemeni

Nativii din gemeni nu se entuziasmează chiar atât de ușor. La eclipsă, cei din zodia gemeni nu înțeleg deloc de ce toată lumea se agită atât de tare pe seama evenimentului. Oricum se mai întâmplă din când în când.

Rac

Racii sunt cei mai triști din tot zodiacul. De eclipsă, ei ar fi vrut să petreacă mărețul eveniment astral împreună cu familia și prietenii, nu la locul de muncă, înghesuit între colegi la geam.

Leu

Leii nu prea sunt fani ai eclipselor. Pentru că le place mult atenția, ar fi în stare să se îmbrace în eclipsă, numai să îi mai bage cineva în seamă și pe ei. De fapt, leii sunt supărați și abia așteaptă să se termine eclipsa ca să fie lumea atentă la ei din nou.

Fecioară

Fecioarele sunt veșnic nemulțumite și mereu găsesc nod în papură, transformând criticarea oricui într-o adevărată artă. De eclipsă, fecioarele ar fi preferat să fie de lună, nu de soare și să se vadă mai bine, să nu fie nori, poate că era mai frumos dacă era de la stânga la dreapta…

Balanţă

Balanța cade în dileme destul de des, pentru că ia decizii greu și se blochează când compară lucruri. Uitându-se la eclipsă, săracii nativi din balanță se întreabă dacă le place mai mult luna sau soarele.

Scorpion

Scorpionii au un talent teribil să cadă pe gânduri și să filosofeze pe teme existențiale. De eclipsă, nativii acestei zodii încep să se simtă mici, neînsemnați în Univers și visează la nemurirea sufletului, încât aproape ratează evenimentul.

Săgetător

Săgetătorul nu are răbdare să stea să se uite la eclipsă, are prea multă treabă, dar seara nu trece fără punctarea evenimentului. Pentru că îi place să fie mereu cel care dă tonul în gașcă, săgetătorul va da o petrecere tematică cu ocazia eclipsei.

Capricorn

Capricornii nu sunt tocmai încântați de eclipsă, pentru că productivitatea tuturor scade și toată lumea e distrasă de eveniment. De eclipsă, nativii acestei zodii profită de momentele de liniște în birou ca să termine niște treburi urgente pentru serviciu.

Vărsător

Pe vărsători, eclipsa de soare sau de lună îi face întotdeauna melancolici. Încep și se gândesc la iubire, la viață și la moarte, la umbrele din viețile noastre și oamenii care ne pun piedici și se pun în fața noastră când încercăm să răzbatem, etc.

Peşti

Nativul din pești este uitmit mereu de frumusețea acestui fenomen astrologic. Felul în care planeta și oamenii reacționează la eclipsă îi par foarte interesante și abia o așteaptă pe următoarea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.