Alina Borcea rupe tacerea despre sotul ei. Totul se schimba

Publicat in National 22 Februarie 2015 1320 ori
Google+ WhatsApp
Alina Borcea rupe tacerea despre sotul ei. Totul se schimba
Alina Borcea rupe tacerea despre sotul ei. Totul se schimba

Alina Borcea este însărcinată pentru a doua oară și, în ciuda greutăților și a clipelor dureroase petrecute din cauza faptului că soțul ei se află după gratii, spune că așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume fetița.

 

Alina Borcea este plină de speranță și este convinsă că se va descurca mult mai bine și cu mai puțin stres la venirea pe lume a fetiței, pentru că deja are experiență, scrie Libertatea.ro.

Cu toate acestea, soția lui Cristi Borcea mărturisește că îi este foarte greu departe de soțul și a explicat care sunt motivele pentru care pleacă plângând de fiecare dată când îl vizitează la penitenciar.

"Sunt o femeie măritată. Este greu să stau departe de soțul meu, dar dragostea ne dă putere să trecem peste toate. M-am focusat pe muncă ca să îmi fie mai ușor" a declarat Alina Borcea la Antena 1, în cadrul emisiunii Star News.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.