De la RomaniaTV: Motivul incredibil pentru care Monica Gabor l-a părăsit pe miliardarul chinez.

Publicat in National 05 Ianuarie 2015 4711 ori
Google+ WhatsApp
De la RomaniaTV: Motivul incredibil pentru care Monica Gabor l-a părăsit pe miliardarul chinez.
De la RomaniaTV: Motivul incredibil pentru care Monica Gabor l-a părăsit pe miliardarul chinez.

Trei ani i-au trebuit Monicăi Gabor pentru a se convinge că viaţa lângă Mr Pink şi rolul de hostessă la petreceri cu staruri nu-i oferă satisfacţiile aşteptate. Acum, Moni a găsit un alt susţinător peste Ocean şi şi-a schimbat radical stilul de viaţă, au dezvăluit surse apropiate fostei doamne Columbeanu.

 

Noua relaţie se pare că-i prieşte, mai ales că îi oferă şi libertate, scrie ziarulring.ro. De sărbători, Moni a revenit singură în ţară, şi-a revăzut fiica şi tatăl şi a aprins o lumânare la mormântul mamei sale. Vacanţa la munte alături de Irina i-a trezit nostalgia anilor petrecuţi în România. 

 

"Ne iubim mai mult ca niciodată"

În primăvara trecută, Moni se străduia să salveze aparenţele, anunţând pe pagina ei de socializare: "În relaţia cu Mr Pink, nimeni nu controlează viaţa nimănui, ne iubim şi ne respectăm mai mult ca niciodată". Lucrurile au luat însă o întorsătură neaşteptată şi, când tabloidele din România titrau că fosta "scorpie de la Izvorani" e de negăsit în SUA, Moni trăia, de fapt, ultimul episod al relaţiei cu afaceristul chinez, susţin apropiaţii fotomodelului. La doar 26 de ani, ea a decis că pentru a trăi cu adevărat "visul american" trebuie să scape cu orice preţ de Mr Pink şi de restricţiile impuse de el şi să evolueze spiritual.

Cine se teme de chinez?

Despărţirea de Mr Pink o face pe Moni mai atentă la fiecare pas şi, pentru a-şi proteja noul partener, preferă să trăiască o perioadă în umbra anonimatului. "Are pe altcineva în viaţa ei, dar preferă să păstreze discreţia asupra acestui aspect. După ce a fost trădată de prieteni de atâtea ori, Monica a învăţat să fie mult mai discretă cu viaţa ei, de aici şi zvonurile care au circulat recent, că ar fi dispărut fără urmă în America. Ea e bine în SUA şi urmează mai multe cursuri înainte de a-şi clădi o carieră. Vrea să-şi perfecţioneze engleza, să-şi echivaleze diploma de bacalaureat şi să urmeze un colegiu", au declarat surse apropiate Monicăi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.