Ce se intampla daca te dai pe par cu mustar? Efectul este imediat

Publicat in National 30 Octombrie 2014 1995 ori
Google+ WhatsApp
Ce se intampla daca te dai pe par cu mustar?  Efectul este imediat
Ce se intampla daca te dai pe par cu mustar? Efectul este imediat

Medicina populara a apreciat mult mustarul fiind un stimulent eficient in cresterea parului. Datorita proprietatilor sale de ardere si uscare, poate creste alimentarea cu sange a pielii capului, poate reglementa glandele sebacee si absorbi excesul de grasime. Unele femei care si-au facut o masca pentru cresterea parului cu mustar, sustin ca in o luna parul a crescut cu 3 centimetri, scrie masti-naturale.com

 

Cu toate acestea, utilizarea exagerata a mustarului poate provoca aparitia matretii scalpului si ruperea firelor de par. Nu se poate de utilizat mustarul la persoanele care sunt predispuse la alergii, sau au o piele foarte sensibila. Se recomanda sa se utilizeze mustarul in mastile care sunt compuse din elemente grase, cum ar fi uleiul de gatit, maioneza sau chifir.

Aici puteti afla cateva retete de masti cu mustar preparate acasa, stimuland cresterea parului. Bazati-va pe starea parului tau, poti sa faci unele schimbari in compozitia lor. In acest caz, puteti adauga aici: uleiuri esentiale, migdale, masline, ulei de brusture, drojdie de bere, galbenusul de ou, etc In cazul in care, dupa aplicarea mastii, simti o usoara senzatie de arsura pe pielea capul tau, atunci se vorbeste ca masca isi face treaba. Daca te arde mai tare atunci masca trebuie sa fie spalata imediat de pe par, recomanda masti-naturale.com.

Masca cu mustar de cresterea accelerata a parului uscat

Ingrediente : 1 lingura de maioneza, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingurita praf de mustar, 1 lingurita de unt. Toate componentele se amesteca bine si se freca in radacinile parului dumneavoastra. Capul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic si cu un prosop sau esarfa. Masca se spala dupa 30-40 de minute. Aceasta masca trebuie sa fie facuta timp de o luna, de 2-3 ori pe saptamana.

Mai mult pe masti-naturale.com

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.