Adevărul despre DIVORŢUL Lorei spus chiar de ea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între vedetă şi soţul său

Publicat in National 30 Septembrie 2014 1263 ori
Google+ WhatsApp
Adevărul despre DIVORŢUL Lorei spus chiar de ea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între vedetă şi soţul său
Adevărul despre DIVORŢUL Lorei spus chiar de ea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între vedetă şi soţul său

Lora a declarat de mai multe ori, în ultima vreme, că ei şi soţului său nu le prea ajunge timpul să se întâlnească.

 

 

De curând, presa a speculat că Lora ar plănui să divorţeze, principala cauză fiind tocmai lipsa timpului petrecut alături de soţul său, Dan. Lora a mărturisit, însă, că lucrurile nu stau chiar aşa "tragic" în relaţia sa. Frumoasa blondă a recunoscut că foarte mult timp este plecată prin ţară la concerte, dar a precizat că ea şi Dan încearcă să ducă mariajul mai departe şi să rezolve micile probleme care apar între ei din această cauză. Mai mult, Lora a mărturisit că iubirea nu s-a stins deloc şi că ea şi soţul său sunt extrem de îndrăgostiţi unul de altul.

"Sunt între două lumi: de femeie singură și femeie căsătorită. Trebuie să văd în care mă simt mai bine. Noi luptăm împreună, nu unul împotriva celuilalt. Sunt obosită. Eu de mânuță cu Dan am construit relația asta minunată și dacă se va întâmpla ceva, indiferent ce, o s-o facem împreună de mânuță. Nu va ieși tămbălău. Timpul lipseşte, ne-a lipsit de un an şi ceva. Nu am timp să mă mint, să sufăr, sau să-i mint pe cei de lângă mine. Suntem realişti, oameni cu capul pe umeri, ne iubim. Nu știu dacă e de ajuns asta. O să vedem, timpul o să ne spună" , a declarat Lora, pentru Spynews.ro.

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit acum doi ani. Când l-a cunoscut, blonda ieşise, de câţiva ani, dintr-o relaţie care a dus-o în pragul disperării.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.