"Mi-au spus sa ma duc urgent la scoala". Reactia tatalui cand a aflat ce a putut sa faca fiica lui de 17 ani

Publicat in National 29 Septembrie 2014 2004 ori
Google+ WhatsApp
"Mi-au spus sa ma duc urgent la scoala". Reactia tatalui cand a aflat ce a putut sa faca fiica lui de 17 ani
"Mi-au spus sa ma duc urgent la scoala". Reactia tatalui cand a aflat ce a putut sa faca fiica lui de 17 ani

Fata unui consilier local din Gorj, eleva in clasa a 12-cea, este autoarea unei povesti de groaza.

 

Tanara de numai 17 ani si-ar fi ucis bebelusul imediat dupa ce l-a nascut si ca sa stearga orice urma ar fi incendiat cadavrul. Intamplarea, greu de imaginat, s-a aflat dupa ce autoarea s-a confesat unor colege. Acestea i-au alertat pe profesori care la randul lor, au sunat la politie.

Fata a povestit in detaliu unei colege si apoi dirigintei fapta sa oribila. Vineri seara a nascut singura in casa apoi a decis sa isi ucida bebelusul. Nu s-a oprit aici si a dus pruncul in curtea casei unde i-a dat foc.

Tatal sau, consilier local, a inlemnit cand s-a trezit luni la usa cu procurorii care au venit sa ii scotoceasca prin curte. "Chiar azi am aflat de la directorul scolii, sa ma duc la scoala ca e un caz urgent, n-a avut burtica, greturi, nu s-a vazut nimic, n-a avut nimic, ca mai mult ma-sa a stat cu ea pe aici" a povestit tatal fetei.

In fata anchetatorilor tanara a recunoscut tot ce a facut si le-a explicat acestora pe indelete cum a procedat. "Imediat dupa nastere a ucis nou nascutul si l-a incendiat. Probabil, teama de parinti - parintii nu stiau" a explicat Emil Mota - procuror criminalist.

Nimeni nu a banuit o clipa ca fata ar fi gravida. In urma cu cateva luni ea s-a casatorit un tanar desi ai ei nu au fost de acord. De curad s-a intors in casa parinteasca.

Eleva va fi expertizata psihiatric iar daca se dovedeste ca a fost responsabila de faptele sale va fi anchetata pentru omor, ceea ce ii poate aduce o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare. Eleva este cercetata pentru omor in stare de libertate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.