Aparitie SOCANTA pe litoral!!! Iata ce isi facea aceasta tanara in vazul lumii: "NU pot sa CRED ca am fost martor la asta"

Publicat in National 30 August 2014 10633 ori
Google+ WhatsApp
Aparitie SOCANTA pe litoral!!! Iata ce isi facea aceasta tanara in vazul lumii: "NU pot sa CRED ca am fost martor la asta"
Aparitie SOCANTA pe litoral!!! Iata ce isi facea aceasta tanara in vazul lumii: "NU pot sa CRED ca am fost martor la asta"

Desi nu toti turistii se simt confortabili in costumul lui Adam atunci cand sunt in public, plajele pentru nudisti au fanii lor. Va prezentam cateva dintre cele mai populare zone unde puteti practica nudismul.

 

 


Spiaggia di Guvano din Corniglia, Italia - O plaja mica, greu accesibila turistilor si celor care nu sunt obisnuiti cu imprejurimile. Se afla in zona Cinque Terre si este frecventata de un numar mic de nudisti, care ajung cu greu acolo, in mare parte din cauza terenului accidentat.
 

Kokkini Ammos din Creta, Grecia - o portiune frecventata de putine persoane. Cu un numar redus de vizitatori, plaja Kokkini Ammos este un loc numai bun pentru a renunta la costumul de baie.

 


Valalta din  Rovinj, Croatia -  este de fapt o intreaga tabara pentru nudisti. Are 3 km si este una dintre cele mai bune plaje pentru adeptii naturismului.


Bellevue Beach din Klampenborg, Danemarca - este o plaja care devine neincapatoare in lunile fierbinti de vara. Tinerii nonconformisti din orasele apropiate isi petrec vacantele aici. Plaja este compusa de doua parti - una doar pentru nudisti, si una in care pudciii pot sa-si pastreze slipii pe ei.


Samurai din Port Stephens, Australia - este localizata in apropierea Parcului National Tomaree, si se afla la dispozitia nudistilor intregul an.
 

Wreck din Vancouver, Canada - situata la vest de Vancouver, Wreck este una dintre cele mai vechi si cunoscute destinatii pentru nudisti, nominalizata recent printre cele „7 minuni ale Canadei“. In ciuda notorietatii, plaja nu este aglomerata pentru ca drumul de acces nu este amenajat.

 


Es Trenc din Mallorca, Spania - una dintre cele mai putin aglomerate plaje din Mallorca. Nisipul fin, apa limpede si facilitatile oferite de hotelieri atrac anual sute de mii de turisti, scrie evz.ro.
 

Grande Saline din  St. Bart's - pe aceasta plaja textilistii nu sunt acceptati. Preferata in general de cupluri , plaja Grand Saline are dimensiuni generoase, astfel incat cei care nu vor sa se expuna unui ”public larg” pot sta retrasi.
 

Galerie foto

 

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti9.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti8.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti7.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti6.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti5.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti4.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti3.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti2.jpg

http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/201/plaja_nudisti1.jpg

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.