ÎN PRAGUL MORŢII! ADEVĂRUL CRUD despre STAREA Oanei Roman

Publicat in National 12 Mai 2014 2545 ori
Google+ WhatsApp
ÎN PRAGUL MORŢII! ADEVĂRUL CRUD despre STAREA Oanei Roman
ÎN PRAGUL MORŢII! ADEVĂRUL CRUD despre STAREA Oanei Roman

Nimeni nu ar fi bănuit, în urmă cu două zile, că Oana Roman a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa. Semnalul de alaramă a fost tras chiar de către ea, pe pagina sa de socializare.

 
 
 

Oana Roman a născut în februarie o fetiţă perfect sănătoasă. În loc să se bucure de statutul de mamă, vedeta s-a trezit că trăieşte un real coşmar. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea s-a dus la spital.

 

De atunci şi până în urmă cu câteva zile, Oana a fost operată de nu mai puţin trei ori, medicii şi familia temându-se pentru viaţa ei. La cea de-a treia o

 

Vedeta a fost în pragul septicemiei pentru că operaţia cezariană la care a fost supusă nu a fost o reuşită. Complicaţiile au apărut aproape imediat, pentru că tăietura nu se cicatriza ci, chiar mai mult, sângera.

 
 

 

Oana a mers la spital, unde a fost operată. Lucrurile însă nu au stat deloc bine. Infecţia a revenit, iar proaspăta mămică a ajuns în pragul septicemiei. I-au fost afectate muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. A urmat a doua operaţie, însă nici după aceasta starea ei nu s-a îmbunătăţit.

 

Disperată, Oana a apelat la ajutorul altui medic, de la Spitalul Sfânta Maria. Cea de-a treia operaţie a durat mai mult decât se aşteptau toţi. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, în locul căruia s-a montat o plasă. Chirurgul a reuşit să îi salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese în mare parte acoperit  de infecţie.

 

10 zile a stat Oana Roman în spital, dintre care 4 pe secţia de Reanimare. Acum, ea se află acasă, pentru că s-a externat pe semnătură, dar este încă sub supraveghere medicală şi cu tuburile de dren montate.

 

Vedeta a pierdut însă şansa de a-şi alăpta fetiţa şi pe aceea de a o mai ţine în braţe şi de a fi mamă cu normă întreagă pentru o lungă perioadă de timp.



 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.