Imagini bombă! ANDRA, prinsă sărutându-se cu un cântăreț

Publicat in National 04 Decembrie 2018 1721 ori
Google+ WhatsApp
Imagini bombă! ANDRA, prinsă sărutându-se cu un cântăreț
Imagini bombă! ANDRA, prinsă sărutându-se cu un cântăreț

Imagini istorice! Andra Măruță a fost surprinsă în momente tandre, iar asta se întâmpla atunci când vedeta era îndrăgostită de un component al trupei Groove, Dragoș pe numele său. Andra și Dragoș au fost împreună timp de un an și jumătate, apoi relația lor a încetat. 

Despărțirea s-a produs în 2005, chiar înainte ca Andra să participe la Cerbul de Aur. Un apropiat al Andrei a declarat că aceasta l-a iubit pe Dragoș foarte mult, însă ”nu a fost să fie”.  

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur»(n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro. 

În ceea ce îl privește pe Dragoș, acesta a spus, la vremea respectivă, că niciunul dintre ei nu a călcayt strâmb, însă au decis să se despartă.  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.