E strigator la cer. Ce ii face o mama copilului ei pentru ca este prea ocupata "sa faca sex"

Publicat in International 28 Octombrie 2014 781 ori
Google+ WhatsApp
E strigator la cer. Ce ii face o mama copilului ei pentru ca este prea ocupata "sa faca sex"
E strigator la cer. Ce ii face o mama copilului ei pentru ca este prea ocupata "sa faca sex"

Un baietel de patru ani cantareste numai 8,3 kg si asta din cauza faptului ca mama lui este mult prea preocupata de viata intima decat de el.

 

Copilul traieste in aceeasi casa cu parintii sai, doar ca baiatul este tinut intr-o incapere de dimensiuni foarte mici, asemenea unei debarale. In jurul sau, atunci cand a fost ridicat de politisti, se aflau bucati de hartie igienica folosite, servetele si resturi menajere, scrie Daily Mail.

copil

Cazul strigator la cer, care s-a petrecut in orasul Adelaide, din Australia, a intrat si in atentia autoritatilor. Mama copilului, in varsta de 24 de ani, il hranea pe sub usa inchisa a camerei in care baiatul traia. Cu toate acestea, femeia a recunoscut in fata anchetatorilor ca a gresit.

“Am dat-o-n bara, am gresit. Stiu ca nu trebuia sa ma intereseze mai mult relatia mea decat situatia copilului meu”, a declarat ea pentru postul de televiziune Channel 9.

“Nu m-am preocupat de copilul meu asa cum ar fi trebuit, am fost prea ocupata cu sexul”, a mai adaugat femeia.

Instanta de judecata, care a preluat acum dosarul in care parintii sunt cercetati pentru punerea in pericol a integritatii copilului, spune ca femeia obisnuia sa posteze pe paginile persoanale ale unor retele sociale fotografii insotite de mesaje care aratau ca tocmai terminase de gatit, in timp ce copilul era tinut nemancat.

copil

Odata intrat in ingrijirea medicilor, baiatul de patru ani, spun acestia, se afla la gradul 10 de deshidratare, la doar doua zile distanta de gradul 15, care l-ar fi adus in stare critica.

copil

Sentinta finala in cazul parintilor va fi data in decembrie, cei doi riscand ani multi in spatele gratiilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.