Cum arata in realitate baietelul care s-a nascut fara ochi, nas si gura. Vestea incredibila primita de parini

Publicat in International 01 Octombrie 2014 917 ori
Google+ WhatsApp
Cum arata in realitate baietelul care s-a nascut fara ochi, nas si gura. Vestea incredibila primita de parini
Cum arata in realitate baietelul care s-a nascut fara ochi, nas si gura. Vestea incredibila primita de parini

S-a nascut fara ochi, nas si gura din cauza unei malformatii din nastere, insa a obtinut o sansa la o viata normala. Baiatul va trece prin operatia care ii va putea garanta o identitate sociala.

 

Yahya Zohra, in varsta de trei ani, s-a nascut cu o malformatie deosebit de grava. Oasele fetei lui nu se solidificau astfel incat trasaturile sa fie definitivate, scrie metro.co.uk.

Dupa ce familia a incercat sa gaseasca un doctor specializat pe aceasta problema, care sa il opereze in Maroc, tara lui natala, speranta familiei a venit tocmai din Australia.

fara fata

 

Tatal baietelului, Mostapha, a zburat in Australia impreuna cu cel mic la o clinica de reconstructie faciala.

Doctorul Tony Holmes, care in trecut a mai efectuat o interventie de acest gen, separandu-le pe siamezele Trishna si Krishna in anul 2009, a descris interventia baietelului ca fiind una deosebit de complicata.

fara fata

“Ingrijorarea mea este legata de rezistenta lui in timpul operatiei. Nu stim cum reactioneaza sau cum functioneaza creierul baiatului”, a declarat chirurgul Tony Holmes pentru Yahoo!News Australia.

 

Tony Holmes, cel care observa in prezent cazul baietelului de trei ani, a evaluat interventia cu un grad de risc de 9.5 din 10. “Cred ca este dreptul fiecaruia sa arate a om, iar acest pusti nu arata ca un om”, a mai adaugat chirurgul.

fara fata

In luna august, doctorul Holmes l-a intalnit pe micut pentru a realiza un mulaj al craniului sau, iar prima interventie, daca totul decurge potrivit planului, ar trebui sa fie programata pana la sfarsitul acestui an.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.