Si-a pus cainele de companie in masina de spalat rufe si a apasat butonul. Ce s-a intamplat

Publicat in International 08 Septembrie 2014 1518 ori
Google+ WhatsApp
Si-a pus cainele de companie in masina de spalat rufe si a apasat butonul. Ce s-a intamplat
Si-a pus cainele de companie in masina de spalat rufe si a apasat butonul. Ce s-a intamplat

Imaginile cu un catelus care este aproape inecat au starnit revolta.

 

 

Un adolescent care se numeste Jacky Lo, a postat pe Facebook imagini cu un caine care se lupta sa iasa din masina de spalat plina cu apa, alaturi de un comentariu cu privire la eficienta metodei de a-si curata animalul de companie, relateaza Daily Mail.

 

A facut apoi o "gluma" spunand ca animalul nu a supravietuit incidentului, dar ulterior a postat imagini cu micutul caine ud si speriat.

 

Iubitorii de animale au initiat o petitie online, iar politia a inceput sa investigheze incidentul.

 

caine masina de spalat

 

Dupa ce a postat imaginile, Lo a scris: "O metoda ultra-rapida de a-ti spala cainele: curat, stors si uscat. E totul gata. Curat si repede". La aceste cuvinte a adaugat si un emoticon cu un zambet. Cineva l-a intrebat daca animalul mai traiaste iar adolescentul i-a raspuns: "Nu, vrei sa vezi poze?". Insa a postat online imagini care dovedesc exact contrariul.

caine masina de spalat

Petitia online a fost semnata de 19.000 de persoane, iar autoritatie au declansat o ancheta. Desi in Hong Kong nu exista legi care sa pedepseasca expres cruzimea impotriva animalelor, oamenii sa asteapta ca adolescentul sa fie pedepsit intr-un fel.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.