Ion Manole: "Madalina mi-a zis cine a omorat-o!" Vezi dezvaluirea CUTREMURATOARE a tatalui cantaretei

Publicat in Local 06 Iunie 2014 2430 ori
Google+ WhatsApp
Ion Manole: "Madalina mi-a zis cine a omorat-o!" Vezi dezvaluirea CUTREMURATOARE a tatalui cantaretei
Ion Manole: "Madalina mi-a zis cine a omorat-o!" Vezi dezvaluirea CUTREMURATOARE a tatalui cantaretei

La aproape patru ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, chiar de ziua sa de naştere, în vila ei din Otopeni, Ion Manole, tatăl acesteia, nu şi-a mai revenit din şoc. Bărbatul îndurerat susţine că fiica lui dragă i-ar fi povestit, noaptea în vis, cum şi-a pierdut viaţa.

 

 


Ion Manole a susţinut cu îndârjire, în acest răstimp, că Mădălina Manole nu s-a sinucis, ci că a fost ucisă. În plus, de curând, a avut un vis răvăşitor: “O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. - soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu, unul, nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într- o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole pentru Libertatea. Tatăl artistei a mai povestit şi un episod petrecut doar în urmă cu două luni înainte de nenorocire, care i-ar fi putut salva viaţa artistei: “În luna mai, Mădălina a scos bani mai mulţi din bancă. A vrut să plece în America. Acolo avea unde să stea, ea are acolo chiar şi un finuţ pe care l-a botezat, acum în vârstă de 12 ani. Dacă putea să plece, acum era salvată”.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.