De vorba cu cel mai HOT... 'N Hit DJ pe care l-a dat Ploiestiul - Marius Popa, Radio Prahova!

Publicat in Interviul saptamanii 08 Septembrie 2013 4507 ori
Google+ WhatsApp
De vorba cu cel mai HOT... 'N Hit DJ pe care l-a dat Ploiestiul - Marius Popa, Radio Prahova!
De vorba cu cel mai HOT... 'N Hit DJ pe care l-a dat Ploiestiul - Marius Popa, Radio Prahova!

A vrut sa se faca politist (ca noi toti:)), dar soarta a avut alte planuri cu el! E tanar, chipes, romantic si ii place mult la radio, iar asta se simte si in casele a mii de prahoveni. Doamnelor, dar mai ales domnisoarelor, este Marius Popa, cel mai HOT DJ pe care l-a dat vreodata Ploiestiul!

 

 

 

Cum ai ajuns sa lucrezi la radio si ce te-a atras catre aceasta lume?

 

 

Destul de simplu. Se intampla intr-o noapte de revelion, cam prin 2007, cand un prieten m-a intrebat daca mi-ar placea sa lucrez ca redactor de stiri la Radio Wyl FM. La putin timp, am raspuns provocarii, si dupa 2 luni de stiri, mi-am dat seama ca vreau mai mult, astfel ca am ajuns sa am propriul program de animatie.

 

Treptat, te-ai indragostit de meseria ta. De ce? Ce satisfactii iti ofera munca ta?

 

 

Cand esti copil, toata lumea te intreaba... ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? Din pacate, putini ajung ceea ce-si doresc, insa, cel mai important lucru este sa nu renunti niciodata la visul tau. Cum meseria de politist nu m-a prins deloc, am ajuns sa-mi urmez un alt vis, iar destinul pur si simplu m-a impins de la spate.

 

Te simti implinit din punct de vedere profesional? Daca nu, ce ti-ar trebui pentru a fi implinit?

 

Pana acum am facut doar ceea ce mi-am dorit, chiar daca uneori mi-a fost mai putin bine pe plan financiar. Fara indoiala, dorintele sunt nemarginite, si cu fiecare pas pe care-l fac incep sa vreau mai mult. Am atins ultimul nivel pe plan local, astept sa mai invat, sa cresc…

 

 

 

Care sunt calitatile cele mai importante ale unui DJ care face direct?

 

Elemente de baza: vocea si dictia. Pe langa astea, spontaneitate, dinamica si un strop de geniu, asta inseamnand 1% inspiratie si 99% transpiratie.

 

Cum se face playlistul unei emisiuni? Fiecare DJ cu preferintele lui?

 

 

 

Inainte, fiecare isi facea playlistul in functie de formatul postului de radio respectiv. Acum, se munceste mai putin, tocmai pt a usura munca Dj-ului.

 

Ce parere ai despre DJ-ii din Romania, in general?

 

Spuneam mai devreme ca primordiale sunt vocea si dictia. Bullshit! Sunt cateva personaje pe plan national care deranjeaza urechea ascultatorului, dar asa se intampla cand se merge pe prietenie sau parteneriat. Dar sunt si exemple pozitive, in mare parte.

 

Suntem curiosi sa aflam ce muzica asculta si ce muzica prefera un DJ…

 

Exista persoane care asculta ce le place si persoane care asculta ce vor prietenii. Manele, pe sistem, saptamanal, involuntar, caci romanului nu-I sfaraie gratarul daca n-are muzica data LA MAXIM. Altfel, ascult muzica de suflet, balade, iar la drum lung, muzica de club, pt a ma mentine fresh.

 

Povesteste-ne o experienta memorabila din cariera ta.

 

Pe langa perlele inerente, multele gafe si alte faze de genul asta, nu pot uita cel mai frumos moment de anul acesta, si anume… Faydee, in studioul Radio Prahova, din Australia direct la Hot’n Hit!

 

Cum vezi evolutia ta in viitorii cinci ani, sa zicem…? Tot DJ la radio? Sau…

 

Cum fetele vor sa apara la pagina 5, asa si eu imi doresc sa apar la tv, dar nu la stirile de la ora 5. Pe langa jobul mentionat de tine, sunt si prezentator de evenimente. Practic, cele doua se imbina formidabil, si sper sa merg pe aceeasi linie si in continuare. Nu stiu ce voi face pe viitor, dar stiu ca intelepciunea, curajul si daruirea ma vor trimite acolo unde pot ajunge. Suna filozfic, stiu… Cu alte cuvinte, Radio Zu.

 

Spune-ne ce crezi ca ai fi fost daca nu ai fi devenit DJ si de ce

 

Habar n-am, nu m-am gandit o clipa la asta. Probabil as fi continuat sa lucrez la firma de cadastru pe care am lasat-o in urma in momentul in care am cunoscut „marea mea dragoste”.

 

sursa foto: Facebook

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.