FOTO HOT! Ploiesteanca Roxana Raducu apare in Playboy-ul de luna aceasta

Publicat in Gossip Ploiesti 26 Octombrie 2014 Actualizat: 26 Octombrie 2014 16469 ori
Google+ WhatsApp

Numarul din octombrie al celebrei reviste pentru adulti o va infatisa, in toata splendoarea, pe una dintre cele mai apetisante tinere din Ploiesti.

 

Roxana Raducu are 27 de ani, are la activ numeroase defilări pe podiumul de modă, titlul de Miss Sport România şi este posesoarea celor mai mari silicoane din showbizul autohton.


Roxana este o tanara voluptuoasa, preocupata in permanenta de aspectul ei fizic. Pentru a se apropia cat mai mult de perfectiune, ea si-a marit bustul de doua ori pana acum, pentru a fi cat mai sexy pentru sedintele foto, dar si pentru aparitiile de zi cu zi. Ultimele implanturi pe care si le-a pus la medicul vedetelor, Kasem Abu Bakr, cantaresc nu mai putin de 620 ml.
In editia de luna aceasta a revistei pentru adulti, Roxana Raducu apare pe wallpaper-ul Playboy, dar si in imagini "Calendar", pentru deliciul barbatilor.
Aparitia in celebra revista nu este primul contact al tinerei cu lumea showbizz-ului autohton, Roxana fiind in acelasi timp si imaginea rubricii "Vremea" din ziarul Libertatea. De asemenea, roscata a aparut si in videoclipurile muzicale ale unor artisti cunoscuti de la noi si planuieste sa joace intr-un serial.
Chiar daca Ploiestiul este orasul ei natal, focoasa roscata este destul de scumpa la vedere, ea frecventand mai mult cluburile din Bucuresti, alaturi de alte personaje din lumea mondena precum Connect-R, Andrei Jilavu sau Adrian Pescariu.
Totusi, atunci cand apare in vreun local din Ploiesti, fiti siguri ca Roxana intoarce toate privirile. Asa s-a intamplat vineri noapte, la petrecerea Playboy Bunny din club Zappa (Afi Ploiesti), cand focoasa roscata a luminat seara si a fost vedeta evenimentului, fiind cea mai admirata prezenta feminina din locatie.
Cat despre statutul matrimonial, barbatii pot spera in voie, caci Roxana este... SINGURA!
Imagini HOT cu Roxana Raducu, in galeria foto de mai sus.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.