Zilele orașului Bușteni, sarbatoarea care a impresionat mii de prahoveni. "Poveste de onoare la Castel", o seara memorabila

Publicat in Eveniment 02 Iulie 2018 325 ori
Google+ WhatsApp
Zilele orașului Bușteni, sarbatoarea care a impresionat mii de prahoveni. "Poveste de onoare la Castel", o seara memorabila
Zilele orașului Bușteni, sarbatoarea care a impresionat mii de prahoveni. "Poveste de onoare la Castel", o seara memorabila

Zilele orașului Bușteni s-au încheiat cu un concert extraordinar oferit de către actrita Miruna Ionescu, acompaniata de violonistul Valentin Albesteanu.

Printre invitați s-au numărat prefectul județului, Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, vicepreședintele CJ,  Ludmila Sfirloaga, precum și deputații PSD Laura Moagher și Rodica Paraschiv.

"110 ani de atestare documentara a orasului Busteni. 
Sarbatoare desfasurata sub egida Centenarului Marii Uniri.
Felicitari domnului senator Emanoil Savin, domnului primar Irinel Ghita si intregului consiliu local pentru organizare si implicare..
Spectacolul "Poveste de onoare la Castel" a fost o incantare sufleteasca. Actrita Miruna Ionescu si violonistul Valentin Albesteanu ne-au oferit un regal muzical .
La multi ani Busteni !", a scris Ludmila Sfirloaga pe Facebook.

"Intr-o atmosfera de sarbatoare am incheiat ziua alaturi de domnul presedinte Bogdan Toader, doamna prefect Madalina Lupea, colegii mei deputati doamna Rodica Paraschiv si Andrei Nicolae, si doamna vicepresedinte Ludmila Sfirloaga la festivitatile organizate cu ocazia zilelor comunei Izvoarele. 
Cantecul , jocul si voia buna au fost ingredientele unui eveniment incantator, in care ansamblurile folclorice locale, au incantat pe cei prezenti cu reprezentatii stralucite.
Felicit intreg consiliul local al comunei si in mod special pe domnul.primar Ioan-Paul Grigore si doamna viceprimar Radulescu Anda , pentru modul exemplar in care au organizat acest eveniment minunat.", a fost mesajul deputatului Laura Moagher.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.