Concurs de ciclism pentru copii, pe Bulevardul Castanilor, pe 1 iulie

Publicat in Eveniment 29 Iunie 2018 620 ori
Google+ WhatsApp
Concurs de ciclism pentru copii, pe Bulevardul Castanilor, pe 1 iulie
Concurs de ciclism pentru copii, pe Bulevardul Castanilor, pe 1 iulie

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociației Județeană de Ciclism Prahova, organizează cea de-a VI-a ediție a concursului de biciclete pentru copii “Road Grand Tour – Summer Kids Edition”, duminică, 01 iulie a.c., între orele 08.30-15.30, pe Bulevardul Independenței.

            Competiția se va desfășura pe categorii de vârstă, între 5 și 18 ani,  iar la aceasta se pot înscrie gratuit, la fața locului, toți copiii iubitori de ciclism. Circuitul de pe Bulevardul Castanilor are o lungime de 1700 m, este plăcut și accesibil.

            La finalul concursului, realizat sub egida Federației Române de Ciclism, vor fi premiați câștigătorii primelor 3 locuri de la fiecare categorie. De asemenea, toți concurenții vor primi o diplomă de participare.

            Precizam că, municipalitatea a dispus închiderea Bulevardului Independenței pe perioada concursului “Road Grand Tour – Summer Kids Edition”, ca atare, traseele SC “T.C.E.” SA Ploiești urmând să fie deviate pe străzile adiacente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.