SURPRIZĂ: Al cui este elicopterul care a aterizat la NUBA

Publicat in Eveniment 30 Aprilie 2018 2484 ori
Google+ WhatsApp
SURPRIZĂ: Al cui este elicopterul care a aterizat la NUBA
SURPRIZĂ: Al cui este elicopterul care a aterizat la NUBA

Elicopterul care a transportat sâmbătă clienți la un club de fițe din Mamaia, ceea ce a stârnit ample controverse în spațiul public, este al companiei JT Air aparţinând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăţi imobiliare şi linii de transport, scrie Adevărul.

Jean Paul Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007, potrivit sursei citate.

Imagini video cu câţiva tineri care sunt aduşi cu elicopterul la un club din staţiunea Mamaia au devenit virale pe internet, filmarea postată pe Facebook strângând, în mai puţin de 24 de ore, peste 230.000 de vizualizări şi fiind distribuită de sute de ori, potrivit news.ro.

Elicopterul a zburat foarte aproape de sol, iar trecătorii au fost în pericol din cauza panourilor de publicitate luate de curent. În imagini se vede cum pilotul aparatului de zbor aproape ratează aterizarea, iar când în final reuşeşte să aterizeze, un bărbat deschide uşa pentru a ieşi pasagerii, dar elicopterul se ridică de la sol pentru câteva secunde, revenind ulterior şi aproape rănindu-l pe bărbat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.