Adrian Radu, elevul bataus de la "Toma Socolescu", s-a ales cu dosar penal

Publicat in Eveniment 18 Aprilie 2018 859 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Radu, elevul bataus de la "Toma Socolescu", s-a ales cu dosar penal
Adrian Radu, elevul bataus de la "Toma Socolescu", s-a ales cu dosar penal

Adrian Radu, elev în clasa a XI-a la Colegiul “Toma Socolescu” din Ploiești, are acum dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Victima, Andi Botoșaru, elev în clasa a XII-a, a refuzat în mod repetat să-i înapoieze amicului său suma de 80 de lei pe care acesta i-o împrumutase cu mai multe luni în urmă. Culmea este că cei doi locuiesc în aceeași comună, Mănești, și sunt amici de foarte mult timp.

Adrian Radu regretă acum că și-a ieșit din fire, mai ales că practică și sport de performanță. Adrian Radu, elev în clasa a XI-a la Colegiul “Toma Socolescu” din Ploiești, are acum dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Victima, Andi Botoșaru, elev în clasa a XII-a, a refuzat în mod repetat să-i înapoieze amicului său suma de 80 de lei pe care acesta i-o împrumutase cu mai multe luni în urmă.

Culmea este că cei doi locuiesc în aceeași comună, Mănești, și sunt amici de foarte mult timp. Adrian Radu regretă acum că și-a ieșit din fire, mai ales că practică și sport de performanță.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.